İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ay: Brezilya dizisine çok uygun bir partiyle karşı karşıyayız

İYİ Partili Ay, Nevşehir'deki bazı belediye başkanları ve bazı yetkilileri hakkında iddialarda bulunarak, "Brezilya dizisine çok uygun bir partiyle karşı karşıyayız" dedi

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, eski Belediye Başkanı Hasan Ünver ve iş ortaklarını hedef alan iddialarda bulundu.

Ünver'in "mal varlığındaki artışa" dikkat çektiği açıklamasında Ömer Ay, Hasan Ünver'in iş ortaklarının eşlerinden ayrılarak sekreterleriyle evlendikleri öne sürdü.

Ay şunları söyledi:

Hasan Ünverin iş ortaklarının dördü de hanımlarını değiştirdiler. Dördü de eski hanımlarını boşadılar. Yeni hanımlar aldılar. Genelde sekreterlerini aldılar. Şimdi büyük bir ilçemizin belediye başkanı ile şoförü, Yıldız isimli bir kızı paylaşamıyorlar. Whatsapp'tan yazışmalarını Twitter'da okumuşsunuzdur. Yıldız'ı belediye başkanı mı kahve içmeye götürecek, Halil mi götürecek tartışıyorlar. Artı il özel idare başkanımız dördüncü veya beşinci hanımını aldı. Adeta hanım koleksiyonu yapıyor. Brezilya dizisine çok uygun bir partiyle karşı karşıyayız.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU