Kylie Jenner, kardeşi Kendall'ın merdivenleri çıkmakta zorlandığı anları paylaştı

Kendall, Dolce & Gabbana elbisesiyle basamakları çıkmakta zorlandı

Kardashian-Jenner klanı bu haftasonu Kourtney Kardashian ve Travis Barker'ın düğününe katılmak için İtalya'daydı. Ünlü aile, düğünde sırayla bir dizi abartılı tasarımcı görüntüsü sergiledi.

Ancak Kylie Jenner'ın, kız kardeşi Kendall Jenner'ın bir noktada düğün töreni için giydiği elbiseyle yürümekte zorlandığı anı kaydetmesiyle de görüldüğü üzere, İtalya'da elbiseyle gezmek her zaman kolay değildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pazar günü Kylie'nin Instagram Hikayeleri'nde paylaşılan bir videoda, sırtı açık ve çiçekli detaylara sahip şampanya rengi bir Dolce & Gabbana elbiseyle terlik giyen 26 yaşındaki Kendall, açık havada taş basamakları tırmanma çabasıyla elbisesinin kenarlarını tutarken görüldü.

Kylie ve Kendall'ın güldüğü duyulan videoda Kendall, ayak bileğine kadar uzanan elbise içinde manevra yapmak için geniş, yan adımlar atıyordu.

Kylie Cosmetics'in kurucusu, mizahi videonun bir yerinde "Kahretsin, bu merdivenler çılgınca" dedi.

Videonun dolaşıma girdiği Twitter'da da hayranlar Kendall'ın mücadelesini konu alan görüntülerden duydukları eğlenceyi dile getirdi.

Bir kişi, "Kylie'nin çektiği, Kendall'ın dar elbisesiyle merdivenlerden çıktığı videoyu aklımdan çıkaramıyorum" diye tweet attı.

 


Bir diğeri de videoyu paylaşarak şunları yazdı:

Kendall'ın elbisesiyle merdivenlerden bu şekilde çıkmak zorunda kalması...

 

 

Bir başkası da, "Belki de saat sabahın ikisi olduğu içindir ama Kendall Jenner'ın o elbiseyle merdivenlerden çıkmaya çalışmasını izlerken gözlerim yaşlar içinde kaldı" diye ekledi.

Bu samimi an, İtalya'nın Portofino kentine düzenlenen düğün töreninin tek kamera arkası görüntüsü değildi. Kylie, kendisinin ve Kendall'ın dans ederken görüldüğü bir video dahil olmak üzere, TikTok hesabında kutlamalardan bir dizi an paylaştı.
 

 

Gönderinin açıklamasında Kylie, kızkardeşinin viral olan bir başka anını tasdik ederek şunları yazdı:

Ben ve salatalık kız.

Bu, The Kardashians programında Kendall'ın kendi başına salatalık keserken zorlandığı yakın tarihli bir olaya atıftı.

Haftasonu yapılan düğünde Kardashian ve Barker, arkadaşları ve ailelerinden oluşan bir grup önünde üçüncü kez evlendi.

Poosh'un kurucusu Kourtney düğünde, Dolce & Gabbana marka beyaz bir mini elbise giydi ve Barker'ın dövmelerinden birini temel alan Meryem Ana tasviri içeren uzun beyaz bir duvak taktı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU