Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında FETÖ tartışması

Ali Koç, "Sen Zekeriya Öz'ün heykelini dikmeye çalışan adamsın. Cumhurbaşkanımıza, devlete göz dikiyorlarsa, senin çok beğendiğin adamlar yüzünden oldu" diye konuştu

Beyaz TV'de katıldığı Derin Futbol Programı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında FETÖ tartışması çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da tutuklandığı 3 Temmuz sürecine ilişkin konuşan Ali Koç, "Rasim Ozan Kütahyalı ne zaman spor yorumcusu oldu? Tam 3 Temmuz sonrası oldu. Mehmet Baransu ile ne hikmetse aynı dönem...” ifadelerini kullandı. 

Koç, Kütahyalı’ya “Bank Asya’dan kredi aldınız mı? Ne zaman aldınız?” diye sordu. Bunun üzerine Kütahyalı da "2013 senesinde" diyerek cevap verdi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Nezaketli davranıyorum ama abartıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın kellesi alınmak istiyordu, Aziz Yıldırım yanında durmadı" ifadesine tepki gösteren Koç "Aziz Yıldırım'ın adını ağzına alırken besmele çekeceksin. Sen Zekeriya Öz'ün heykelini dikmeye çalışan adamsın. Cumhurbaşkanımıza, devlete göz dikiyorlarsa, senin çok beğendiğin adamlar yüzünden oldu. Kul hakkı yedin. Bu senin alnından silinmeyecek" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Aziz Yıldırım'ı yemek isteyenler içerisinde sen de varsın"

Koç şöyle devam etti:

Bir de koskoca Galatasaray camiasını bağlıyorsun. Aziz Yıldırım'ı yemek isteyenler içerisinde sen de varsın. Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın. Karşımdaki zat yanlışından da dönmüş olabilir ama en büyük o zaman cemaat deniyordu destekçilerinden, sempatizanlarından ve de daha kötüsü kul hakkı yendiği zaman sözcüsü. İnsanlar yaptıklarıyla sorumludur. Önce FETÖ'yü yücelteceksin, sonra çökerteceksin.

Koç: Daha bitmedi, dışarıda da devam edecek

Koç'a cevap veren Rasim Ozan Kütahyalı ise, "Başkan kul hakkı yediklerimiz vardı. Bizim için kullanışlı aptallardı. Biz askeri vesayeti göçertmenin derdindeydik" dedi.

Programın son kısımlarında Ali Koç, "Rasim Bey, ailemin ağzını adına alana kadar her şey güzeldi. Daha bitmedi, dışarıda da devam edecek. Futbolda temizlik lazım, inşallah Allah basından da senin gibileri temizler" dedi.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU