BTS'in yıldızı yaşadığı kimlik bunalımlarını anlattı

Pop yıldızı, "Kim Tae-hyung ve sanatçı V'nin ayrı kişiler olduğunu düşünmeye meyilliydim" dedi

V üzerine çok düşündüğü kafa karışıklıklarını zamanla çözdüğünü dile getirdi (Twitter/@BTS_twt)

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in vokallerinden V yaşadığı kimlik krizlerinden bahsetti. Şarkıcı bu sıkıntılarla verdiği mücadelenin, BTS'in Proof adlı yeni albümündeki şarkıların seçiminde etkili olduğunu söyledi. 

K-pop grubunun plak şirketi Big Hit Entertainment'ın yayımladığı yeni videoda gerçek adı Kim Tae-hyung olan 26 yaşındaki şarkıcı BTS'nin yeni albümüne neden daha önce kaydedilen Singularity ve 0:00 parçalarını dahil etmek istediğini açıkladı. 

 

 

Yaşadığı kimlik bunalımının her iki parçaya da yansıdığını dile getiren V videoda şu ifadeleri kullandı:

Kim Tae-hyung ve sanatçı V'nin ayrı kişiler olduğunu düşünmeye meyilliydim ve birini ya da diğerini seçmem gerektiğini düşünüyordum. O zaman bir insan olarak kim olduğumu çok düşündüm ve kafam biraz karışıktı.

Şarkıcı kişiliğinin farklı yönlerini şöyle açıklayarak devam etti:

Sanatçı V sahnede performans sergiliyor ve ARMY'yle eğleniyor. Ama Kim Tae-hyung ailesi ve arkadaşlarıyla sıradan günler geçiriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söz konusu psikolojik sıkıntıları çözdüğünü dile getiren şarkıcı, "Artık iki tarafımı da kabul edebiliyorum ama aynı zamanda onları ayrı tutabiliyorum" dedi.

Psikolojik süreci, gece yarısında saatin sıfırlanmasına ve yeni bir günün başlamasına benzeten şarkıcı bu nedenle 0:00 parçasının albümde yer almasının uygun olduğunu düşünmüş. 

BTS halihazırda 48 parçayı barındıran antoloji albümü Proof üstünde çalışıyor. 

Albüm 10 Haziran'da piyasaya sürülecek. 

 

Independent Türkçe, NME, Rolling Stone

DAHA FAZLA HABER OKU