Machine Gun Kelly, Billboard Müzik Ödülleri'ne 30 bin dolarlık tırnaklarla gitti

Müzisyenin törende söylediği şarkı evlilik söylentilerini alevlendirdi

Machine Gun Kelly, Megan Fox'la katıldığı törende ödül kazanamadı (Nails of LA)

Amerikalı ünlü şarkıcı Machine Gun Kelly, 16 Mayıs gecesi düzenlenen Billboard Müzik Ödülleri Töreni'ne 30 bin dolarlık manikürle katıldı. Aktris nişanlısı Megan Fox'la birlikte kırmızı halıda poz veren müzisyen tarzıyla dikkatleri üstüne çekti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gerçek adı Colson Baker olan 32 yaşındaki şarkıcının ışıltılı görünümü için Nails of LA'in kurucusu Brittney Boyce, Marrow Fine Jewelry'den Jillian Sassone'la birlikte çalıştı. Müzisyenin tırnaklarına toplamda 11,4 karatlık 880 pırlanta yerleştirildi.

Magazin haber sitesi Page Six'e konuşan Boyce, "Söz konusu tırnaklar MGK'nin glam rock tarzını mükemmel bir şekilde yansıtıyor" dedi. 

Manikür uzmanı tırnakların önceden hazırlandığını ve bunun 10 saatten fazla bir süre aldığını söyledi. Tırnaklar, rapçiye kırmızı halı seremonisine çıkmadan önce takılmıştı. Boyce, Machine Gun Kelly ve Megan Fox çiftinin "açık ara en sevdiği müşterileri" olduğunu söyledi. 

 

nails of la.jpg
Tören için özel olarak kullanılan pırlantalar sınırlı sayıda yüzüğe dönüştürülecek (Nails of LA)​​​​​​​

 

Birlikte "havalı" görünümler yakaladıklarını belirten Boyse her defasında daha büyük ve dikkat çekici denemeler yaptıklarını söyledi. 

Machine Gun Kelly, geceye Dolce & Gabbana tasarımı bir takımla katıldı. Nişanlısının tarzına uyum sağlayan 35 yaşındaki Fox ise David Koma tasarımı siyah bir elbise giydi. 

Öte yandan müzisyenin tırnaklarında kullanılan pırlantalar sınırlı sayıda parçanın yer alacağı bir yüzük koleksiyonuna dönüştürülecek ve Marrow'un internet sitesinde satışa çıkarılacak. Satıştan elde edilen gelirler hayır kurumlarına bağışlanacak. 

Machine Gun Kelly, En İyi Rock Sanatçısı ödülüne aday gösterildi ve törende sahne aldı. 

 

 

Şarkıcı, Twin Flame parçasını seslendirdiği sahne performansını "eşine ve doğmamış çocuğuna" adadı. Sahnede, "Bu şarkıyı eşime yazdım" diyen Machine Gun Kelly evlilik söylentilerini alevlendirdi

Performansının sonunda şarkıcı, "Ve bu da doğmamış çocuğumuz için" dedikten sonra kalp atış sesleri duyulmaya başladı. Müzisyen bu noktada, "Hadi uyu/Rüyalarımda görüşürüz/Bu her şeyi değiştirir/Şimdi seni serbest bırakmalıyım" dizelerini seslendirdi. 

 

 

Rapçi ödül töreninden sonra Twitter'da yaptığı paylaşımda şarkının sonunun kendisini üzdüğünü söyledi. 

 

Independent Türkçe, Page Six, People

DAHA FAZLA HABER OKU