Netflix Türkiye'nin Haziran 2022 takviminde hangi yapımlar var?

Sevilen dizi Peaky Blinders izleyenlerine veda etmeye hazırlanıyor

Film ve dizi izlemek için izleyicilerin tercih ettiği birkaç dijital platformdan biri olan Netflix Türkiye'nin, Mayıs 2022 programında daha önce olduğu gibi farklı ülkelerden, çok çeşitli türlerde, dizi ve filmler yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hayranlarına veda etmeye hazırlanan Peaky Blinders gibi adından sık sık söz ettiren birçok yapım gelecek ay izleyicilerle buluşacak. 

Danimarka'dan Fransa'ya çeşitli ülkelerden içerikler seyircinin beğenisine sunulacak. 

2022'ye iddialı bir giriş yapan Netflix Türkiye'nin gelecek ay yayımlayacağı dizi ve filmlerin bir kısmı şöyle:

Borgen: Power and Glory 1. Sezon - 2 Haziran

 

Danimarka'daki siyasi çekişmeleri ve ülkenin ilk kadın başbakanı Birgitte Nyborg'un başından geçenleri konu alan Borgen yeni hikayelerle hayranlarıyla bir araya gelecek. Bu kez dışişleri bakanı olan Nyborg kariyerini tehlikeye atan bir dizi sorunla başa çıkmaya çalışacak. 

Floor is Lava 3. Sezon - 3 Haziran 

 

Strateji ve güç becerileri gerektiren yarışma programında aileler ve arkadaşlar galip gelmek için birbirlerine yardım ediyor. 

Eirik Jensen: Polis veya Sahtekar (Mr. Good: Cop or Crook?) 1. Sezon - 3 Haziran

Norveç'in en ünlü polis memuru kaçakçılıkla suçlanıyor ve bu belgesel dizide yetkililer onun suçlu olup olmadığını sorguluyor. 

İdeal Bir Anne (The Perfect Mother) 1. Sezon - 3 Haziran 

Julie Gayet ve Tomer Sisley'nin başrollerinde yer aldığı Fransa yapımı dizide cinayet şüphelisi bir kız ve annesinin başından geçenlere ekranlara gelecek. 

Baby Fever 1. Sezon - 8 Haziran

 

Danimarka yapımı dizi eski sevgilisiyle yeniden bir araya gelmek için sıradışı bir yöntem deneyen bir kadın doğum uzmanının başından geçenleri konu alıyor. Kadın sarhoşken eski sevgilisinin spermini kullanarak hamile kalıyor. 

Hustle - 8 Haziran

 

Adam Sandler'ın başrolde olduğu spor filminde kariyerini düzeltmek isteyen bir yetenek avcısı bir sokak basketbolcusunu keşfediyor. Yapımda Juancho Hernangómez, Boban Marjanovich, Anthony Edwards, Trae Young, Jordan Clarkson, Khris Middleton ve Seth Curry gibi NBA yıldızları da yer alıyor. 

First Kill 1. Sezon - 10 Haziran

 

Yeni korku ve gizem dizisinde genç bir vampir, bir vampir avcısına aşık oluyor. 

Peaky Blinders 6. Sezon - 10 Haziran

 

Acımasız çete lideri Thomas Shelby ve ailesi son sezonla ekranlara veda edecek. 5 sezon boyunca gerilimini yüksek olduğu dizinin görkemli bir final yapması bekleniyor. 

God's Favorite Idiot 1. Sezon - 15 Haziran

 

Sıradan bir adam olan Clark kutsal bir mesajı yaymak ve dünyayı kurtarmak için görevlendirilir. Bu iş için akla gelebilecek son kişide olsa kötülükle mücadele etmek için Clark'ın kolları sıvaması gerekir.

Man vs Bee 1. Sezon - 24 Haziran

Bir arıyla savaşan adamın hikayesini anlatan kısa komedi dizisinin başrolünde Britanyalı ünlü komedyen Rowan Atkinson var. 

The Upshaws 2. Sezon - 29 Haziran

Wanda Sykes ve Mike Epps'in karşılıklı rol aldığı aile komedisi yeni bölümleriyle ekranlara dönüyor. 

 

Independent Türkçe, What's On Netflix, Netflix Türkiye

DAHA FAZLA HABER OKU