Amber Heard: Johnny Depp beni düğünden hemen sonra aldattı

Aktris olayı Depp'in iPad'i açıkken "sızması" üzerine öğrendiğini söyledi

Amber Heard mahkemede ifade verdiği sırada gözyaşlarına hakim olmadı (AP)

Amber Heard mahkemeye verdiği ifadede Johnny Depp'in evliliklerinden hemen sonra kendisini başka bir kadınla aldattığını söyledi.

ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax kentinde görülen milyonlarca dolarlık iftira davasında Heard, jüriye kocasının mesajlaştığı kadınla ilişkisinde "bir ayrılıp bir barıştığını" söyledi.

iPad'ini açık buldum, ekranda birine attığı mesaj açıktı, kendinden geçmişti ve ilişkimizin başında bir ayrılıp bir barıştığı kadına mesaj attığını gördüm, bu yüzden adını tanıdım ama tarih düğünden hemen sonraydı.

Evlendikten hemen sonra onun evine gittiğini gördüm, muhtemelen Los Angeles'a iner inmez, sanırım ertesi gün cinsel ilişkiye girdiği bu kadının evine gitmişti.

Mahkemede tanık olarak ifade verdiği ikinci günde Heard, Depp'in bir kez votka şişesiyle olmak üzere birçok kez kendisine saldırdığını iddia etti.

Aktrisin avukatı, Heard'e mesajları bulduktan sonra ne yaptığını sordu. Oyuncu, "Çok sinirlendim" diye yanıtladı.

Ve Heard şöyle ekledi:

Beni aldattığı ve bunu bu şekilde, düğünden hemen sonra yaptığı için ona çok kızdığımı hatırlıyorum.

Ve sonra, düğünümden hemen sonra, onu görmeye gittim. Ve sonra Avustralya olayı oldu. Ve sanki her şey yıkılıyormuş gibi hissettim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Depp, eski eşinin Aralık 2018'de The Washington Post'ta yayımlanan, "Cinsel şiddete karşı sesimi yükselttim ve kültürümüzün gazabına uğradım. Bu değişmek zorunda" başlıklı yazısında kendisine iftira attığını öne sürüyor.

Depp'in adı yazıda geçmese de aktörün hukuk ekibi yazının "Depp'in aile içi şiddet uygulayan biri olduğuna dair bariz ima" içerdiğini öne sürüyor ve bunun "kati surette ve açık biçimde asılsız olduğunu" söylüyor.

Depp, "en az 50 milyon dolar" tazminat talep ediyor. Heard ise verdiği rahatsızlığı sonlandırmak ve suçlamalarından muaf tutulmak istediği Depp'e 100 milyon dolarlık karşı dava açmıştı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU