Jada Pinkett Smith, eski ABD güzelinin annesiyle konuşurken gözyaşlarına boğuldu

Cheslie Kryst bu yıl ocakta intihar etmişti

Jada Pinkett Smith, eski ABD güzeli Cheslie Kryst'in annesini tanıtırken gözyaşlarına hakim olamadı (Red Table Talk/Facebook Watch)

Jada Pinkett Smith kendi talk show programı Red Table Talk'ın son konuğu olan, bu yıl ocakta intihar sonucu hayatını kaybeden eski ABD güzeli Cheslie Kryst'in annesini tanıtırken zor anlar yaşadı.

Cheslie'nin annesi April Simpkins programa katılmadan önce Pinkett Smith, kızı Willow Smith ve annesi Adrienne Banfield-Norris üçlüsü güzellik yarışması kazananının hayatını ve kariyerini anlatan bir video izledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pinkett Smith videonun seslendirmesinde, "Birçok kişinin bilmediği, tüm bunların arka planında Cheslie'nin onu elden ayaktan düşüren bir depresyonla mahvolduğuydu" dedi.

Kamera videoyu izleyen üçlüye çevrildiğinde Pinkett Smith konuşamadan önce gözyaşlarına boğulurken onu kızı teselli etti.

Red Table Talk programı Pinkett Smith ve eşi Will'in, Jada'nın şarkıcı August Alsina'yla yaşadığı "gönül işlerini" konuşması da dahil çok sayıda duygusal anı göstermiş olsa da bu muhtemelen en çok göz yaşına sahne olan andı.

Bölüm esnasında Kryst'in öldüğü gün hakkında konuşan Simpkins, kızının ona attığı son mesajı da okudu. Simpkins, "Bazı cümleleri okuyup olduğum yere yığılırdım" dedi.
 

krystafp1.jpg
Cheslie Kryst, 2019 Kainat Güzeli yarışmasında podyumda yürürken (AFP)


Kryst 30 Ocak 2022'de hayatını kaybetmişti.

Simpkins kızının, dışarıdan iyi görünen birinin sessizce acı çektiği "yüksek işlevli depresyondan" mustarip olduğunu söyledi ve Kryst'in geçmişte de intihar girişiminde bulunduğunu açıkladı.

Aynı zamanda avukatlık yapan Kryst, Kuzey Karolina güzeli olarak katıldığı 2019 yarışmasında ABD güzeli seçilmişti. Kryst o sene Nia Imani Franklin, Kaliegh Garris ve Zozibini Tunzi'yle beraber güzellik yarışması tarihinde 4 büyük unvanın hepsini ilk kez siyahi kadınların kazanmasıyla tarih yazmıştı.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU