Pete Davidson, üç yıldan sonra ilk stand-up gösterisinde Kanye West şakası yaptı

Komedyen, rapçinin kendisini aşağılamasından bahsetti

Kanye West'in Pete Davidson'ı tehdit ettiği paylaşımlar sosyal medyada çok fazla eleştiri almıştı (Fotoğraflar: AP - Reuters)

Pete Davidson, 29 Nisan gecesi üç yıldan sonraki ilk stand-up gösterisinde Kanye West'le arasındaki anlaşmazlığa değindi.

The Saturday Night Live programının yıldızı, Hollywood Bowl'da düzenlenen Netflix is a Joke: The Festival'daki performansında Kanye West'le arasındaki, rapçinin eski eşi Kim Kardashian'la çıkmaya başlamasıyla patlak veren kavgayla ilgili şakalar yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Tonight'ın haberine göre Davidson, rapçinin dahi olması sebebiyle West'in, komedyenin AIDS olduğuna yönelik iddialarının doğru olması gerektiği esprisiyle sahnesini açtı. Davidson'ın hiçbir şey yapılamadığında aşağılanmanın ne kadar tuhaf bir duygu olduğundan bahsettiği de bildirildi.

Komedyen, Chris Rock ve Jon Stewart'la Aralık 2021'de basketbol oynamaya gitmek gibi geçmişteki deneyimlerine "hayatın sona ermesinden önceki zaman" diye atıf yaptı. Davidson'ın West'le kavgası Ocak 2022'de başladı. West, "Eazy" şarkısı için hazırladığı müzik videolarından birinde Davidson'ın animasyon versiyonunu canlı canlı gömüyor.

Kardashian, West'e boşanma davası açtığından beri rapçi, yeniden bir araya gelebilmek için reality show yıldızına kamuoyunun gözü önünde birçok kez çağrı yapmıştı.

Kardashian'ın, West'in davranışını "korkunç" diye nitelemesi üzerine rapçi bazı sosyal medya gönderileri için özür dileyerek "sorumluluk alacağını" söylemişti. West, o zamandan beri Davidson'la Kardashian'ın ilişkisine dair birçok kez paylaşım yaptı.

 

AFP
Kardashian ve West (AFP)

 

"Eazy", rapçinin son albümü Donda 2'da Davidson'a gönderme yaptığı tek parça değil.

Kanye West "Security" adlı parçada, Davidson'ın "güvenliğinin risk altında olduğunu" ima ediyor ve SNL yıldızının "bir adam ve çocukları arasında" durduğunu öne sürüyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU