Stranger Things'in yıldızı Finn Wolfhard: Dizi, Harry Potter gibi giderek karanlık bir hal alıyor

Wolfhard, "karakterlere yaşlarına uygun muamele ettikleri için" dizinin yaratıcılarını övdü

Stranger Things'in yıldızı Finn Wolfhard, oyuncuları büyürken dizinin de Harry Potter serisindeki gibi daha karanlık bir hal aldığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stranger Things'in iki kısma bölünecek 4. sezonu 27 Mayıs'ta gösterime girecekken bu sezon, Sovyetler Birliği'yle ABD geneline dağılan yerinden edilmiş Hawkins çetesinin hikayesini takip edecek.

Sanal set ziyareti kapsamında Polygon'a konuşan Wolfhard, dizinin "özü itibarıyla her sezon daha da karanlık bir hal aldığını" söyledi.

Wolfhard, "Daha komik, daha korkutucu ve daha çarpıcı bir hale geliyor. Bence bu hepimizin büyümesi ve yaş alması sonucu oluyor" dedi.

"Hepimiz mop-top peruklar takıp 40 yaşına falan gelip de heyecanla demogorgonlar ve benzeri şeylerden bahsediyor olmayacağız."

Wolfhard, "karakterlere yaşlarına uygun muamele ettikleri için" dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer kardeşleri övdü.

Oyuncu, "Diziyi Harry Potter'la kıyaslamayı seviyorum" dedi.

Filmler devam ettikçe Harry Potter daha karanlık bir hal aldı. Şu anda bulunduğumuz yer de buna benziyor. Bana kalırsa bu müthiş bir ilerleme.

Yeni sezonun geçen hafta (13 Nisan) yayımlanan resmi fragmanında Upside Down'dan gelen ürkütücü bir insansı yaratık tanıtılıyor.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU