Nicolas Cage alay edilen filmlerini savundu: "Bazıları hayatımın en iyi işleri"

Daha önce de oyuncu, iflastan kurtulmak için doğrudan dijital platformlarda yayımlanan yapımlarla rol aldığını söylemişti

Cage 2018 ve 2019'da 7'şer filmde rol almıştı (AFP)

Nicolas Cage, seç-izle (VOD) filmlerini kariyerinin en iyi işleri arasında gördüğünü söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hayalet Sürücü (Ghost Rider) ve Büyük Hazine (National Treasure) gibi meşhur filmlerde rol almasının yanı sıra aktör, sinemalarda gösterime girmeyen, bunun yerine hemen kiralanmaya uygun hale getirilen birçok filmde de oynadı.

Rolling Stone'a verdiği yeni röportajda Cage, kamuoyunun kendisi hakkındaki en büyük yanılgılarından bahsetti.

58 yaşındaki aktör, "Medya bazen seç-izle işlerimle ilgili konuşuyor" dedi.

Bu konuda söylemek istediğim ilk şey, bence bu çağda 'video filmi' diyen herkesin dinozor olduğu. Bu geçmişte kaldı. Artık her şey dijital platformlarda yayımlanıyor. Artık filminizi yayımlayıp tekrar tekrar oynatılmasını sağlamanın en iyi yollarından biri bu. Benim için muhteşem oldu.

Cage sözlerini şöyle sürdürdü:

Ama ayrıca, umursamadığımı da düşündüler. Umursadım. Umursuyordum. Sanırım hayatımın en iyi işlerinden bazılarını 'video filmi' denen dönemimde yaptım. Yetenekli Bay Cage (Massive Talent) de bu gruptaydı. Mandy de o gruptaydı. Pig, Bad Lieutenant: Port of New Orleans, Joe, Mom and Dad, Color Out of Space... hepsi bu gruptaydı. The Runner bence müthişti.

Bu filmlerden herhangi birini ilk 30 yılımın [karşısına] koyarım... Alabileceğim en iyi atölye çalışması, en iyi oyunculuk dersiydi. Bence gerçek bir antrenmandı. Duygusal kapasiteme veya hayal gücüme erişmemi çok daha kolaylaştırdığını hissettim.

Geçen ay Cage, bu kadar çok seç-izle rolünü kabul etmesinin ardındaki temel nedenin, iddiaya göre 150 milyon dolarlık servetinin tamamını harcayıp 6,3 milyon dolar emlak vergisi borcu edindikten sonra iflas başvurusu yapmayı reddetmesi olduğunu açıklamıştı.

Oyuncu, "Tüm bu alacaklılar ve ABD Gelir İdaresi vardı ve annemi akıl hastanesinden uzak tutmak için ayda 20 bin dolar harcıyordum ve beceremiyordum" demiş ve eklemişti:

Her şey bir anda oluyordu.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU