KISS'in solisti Gene Simmons: Beyoncé ve Mick Jagger bizim kostümlerimizle yarım saatte bayılır

KISS abartılı kostümleri ve şaşaalı sahne şovlarıyla biliniyor

KISS üyeleri arasında Gene Simmons'ın yanı sıra Paul Stanley, Eric Singer ve Tommy Thayer var (Reuters)

Dünyaca ünlü rock grubu KISS'in solisti Gene Simmons, meşhur şarkıcılara taş attı.

72 yaşındaki Simmons, Beyoncé, Bono, Mick Jagger ve Bruno Mars gibi isimlerin KISS kostümleriyle sahnede başarılı olamayacağını iddia etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yaklaşık 50 yıldır müzik sahnesinde olan KISS, abartılı kostümleri ve şaşaalı sahne şovlarıyla biliniyor. Grup sahnede ateş püskürtüp duman çıkaran gitarlar ve devasa havai fişekler kullanıyor.

Simmons, Entertainment Tonight'a verdiği ve 12 Nisan'da yayımlanan söyleşide diğer yıldızların kiloları ve hantallıkları sebebiyle kendi kostümleriyle performans gösteremeyeceğini söyledi.

Fit olmanın bir sanatçının hünerlerini korumasında önem arz ettiğini savunan Simmons, grup üyelerinin uyuşturucu, içki ve sigara kullanmadığını ifade etti.

Rock yıldızı, eşiyle her gün yürüyüş yaptığını, sıkı çalışması ve 50 yıla dayanan tecrübesi sayesinde kostümleriyle uzun süre sahnede kalabildiğini savundu:

Jagger, Bruno Mars, Bono ve diğer herkesi seviyoruz, hepsi harika. Ama bu kişiler, örneğin Beyoncé, benim giydiğim 15-20 santimetrelik topuklular ya da her biri bir bowling topu kadar ağır ejderha çizmelerle giydiğim kıyafetleri giyerse…

Simmons, bütün kıyafetinin yaklaşık 20 kilogram, gitarın da yaklaşık 5 kilogram olduğunu belirtti:

Bunun ardından ateş çıkarmanız, havada uçmanız ve bunları iki saat boyunca yapmanız gerekiyor. Onlar yarım saat içinde bayılır.

Ünlü solist, End of the Road adlı dünya turuyla  müzik dünyasına veda etmeye hazırlanan KISS'in "en çalışkan grup" olduğunu da söyledi.

Simmons, grubu vedasına dair şöyle konuştu:

Yapmak isteyeceğiniz son şey, ringde çok uzun süre kalıp kıçına tekme yiyen adam olmaktır. Şampiyon olduğunuzda ringden ayrılın.

 

Independent Türkçe, Entertainment Tonight, NME

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU