ASAP Rocky'nin Rihanna'yı aldattığı iddialarının odağındaki Amina Muaddi sessizliğini bozdu

ASAP'ın Rihanna'yı ayakkabı tasarımcısıyla aldattığı söylentileri yayıldı

Rihanna'yı aldattığı iddia edilen ASAP Rocky bir ayakkabı koleksiyonunun tasarımı için daha önce Amina Muaddi'yle çalışmıştı (Fotoğraflar: AFP - Instagram/@aminamuaddi)

Ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi, rapçi ASAP Rocky'nin Rihanna'yı aldattığı söylentilerinde adının geçmesinin ardından sessizliğini bozdu.

Muaddi, 15 Nisan'da Instagram hikayesinde yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada yayılan asılsız bir yalanın, özellikle de bu kadar aşağılık bir yalanın, herhangi bir yanıtı veya açıklamayı hak etmediğine inandım daima" diye yazdı.

Başlangıçta, bu kadar kötü niyetle uydurulmuş bu sahte dedikoduların ciddiye alınmayacağını varsaydım.

Muaddi son 24 saatte "gerçekteki temeline bakılmaksızın meselelere dair konuşmakta çok çabuk davranan ve her şey hakkında yorum yapılabilen bir toplumda yaşadığımızın" hatırlatılmasından sonra söylentilere değinmeye karar vermiş. Ayakkabı tasarımcısı, Fenty Beauty'nin kurucusu Rihanna'nın hamileliğine atıfta bulunarak, "Bir kişinin hayatındaki kutlanan, en güzel zamanlardan biri olması gereken durumda bile bu böyle" diye devam etti.

Muaddi, "Bu nedenle, bu sadece bana yönelik değil, büyük saygı ve sevgi duyduğum kişilerle ilgili olduğu için de konuşmalıyım" diye devam etti.

Rih huzurlu, en iyi giyimli hamilelik hayatını yaşamaya devam ediyor ve ben de işime geri döndüm, herkese güzel bir Paskalya tatili diliyorum!

ASAP'ın iş dünyasının milyarder devini aldattığı için çiftin ayrıldığı yönündeki doğrulanmamış iddiaları cuma birçok kaynak yalanladı. TMZ'ye konuşan bir kaynak, "İki iddia da yüzde 100 asılsız" dedi.

Yüzde bir milyon doğru değil. Onlar iyi.

 

Instagram amina muaddi
Amina Muaddi, A$AP Rocky'nin Rihanna'yı aldattığı söylentilerini yalanladı (Instagram / Amina Muaddi)

 

Page Six'e konuşan bir kaynak da benzer düşünceyi yineledi. Kaynak "İyiler" dedi.

İddia doğru değil.

Söz konusu açıklama, moda fenomeni ve yazarı Louis Pisano'nun Rihanna'nın hamileliğinin üçüncü üç aylık döneminde Rihanna'yla ASAP'ın "ayrıldığını" tweetlemesinin ve ASAP'ın "aldatırken yakalandığını" iddia etmesinin ardından geldi.

Pisano şöyle iddia etmişti:

Rihanna, kendisini ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi'yle aldatırken yakaladığı ASAP'tan ayrıldı.

Fenomen, "Amina, Fenty'nin ayakkabı sunusunu tasarlamaktan sorumluydu ve Rihanna genellikle onun markasından özel ayakkabılarla görülüyor" diye eklemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ayrılık ve aldatma dedikodularının gerçek dışı olduğu bildirilmesine rağmen hem Rihanna hem de ASAP Rocky dün sosyal medyada gündem oldu. Hayranlar, çiftin ilişki durumuyla ilgili söylentilere inanmayı reddetti.

Önceki günlerde Rihanna, Vogue dergisinin Mayıs 2022 sayısının kapağında yer almış, yaklaşan anneliği ve ünlü rapçiyle ilişkisi hakkında konuşmuştu. Çift, 2020 başında çıkmaya başlamış ve geçen ocakta ilk bebeklerini beklediklerini duyurmuştu.

The Independent, yorum almak için Rihanna ve ASAP Rocky'nin temsilcileriyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU