Jennifer Lopez, Ben Affleck'le 2004'te neden ayrıldıklarını açıkladı

Pop yıldızı ilişkilerinin ağır eleştirilere kurban gittiğini söyledi

Jennifer Lopez, Ben Affleck'in ikinci kez evlenme teklifine tepkisini "Hem gülümseyerek hem de ağlayarak gözlerinin içine baktım" ifadeleriyle anlatmıştı (AFP)

Amerikalı pop yıldızı Jennifer Lopez, Hollywood'un önde gelen aktörlerinden Ben Affleck'le 2000'lerin başında yaşadığı aşkın neden yürümediğini açıkladı. 52 yaşındaki şarkıcı o dönem ağır biçimde hedef haline getirilmelerinin ilişkilerini kötü etkilediğini söyledi. 

Çift, 2002'de nişanlanmış ancak 2004'te ayrılmıştı. Lopez ırkçı ve cinsiyetçi eleştirilere "acımasızca" maruz kaldığını ve bunun da ilişkilerini "yok ettiğini" belirtti. 

Rolling Stone'a konuşan şarkıcı birlikte bir gelecek kurmaya çalışırken katlanmak zorunda oldukları baskılardan söz etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çift o sıralarda birçok kez komedi programlarının hedefi olmuştu. 

South Park'ın bir bölümünde Latin kökenleriyle alay edilen Lopez'den "kötü ruhlu k****k" diye bahsedilmişti. ABD'li komedyen Conan O'Brien'ın programındaki bir skeçte de ikiliyle alay edilmişti. O'Brien, Lopez'in bir skecini yapacak olsalar onu kendi temizlikçilerinin canlandıracağını söylemişti.

Ünlü şarkıcı işine devam edebilmek için tüm bunları "çok derine gömdüğünü" söyledi. 

Lopez, 2000'lerin başında yaşadıklarına dair şunları dile getirdi:

Komik çünkü Ben'le birlikteydik ve çok aşıktık. Hayatımın en mutlu zamanlarından biriydi.

Şarkıcı ilişkilerinin "içeriden tahrip olduğunu" ve o dönem "hayattaki en önemli şeyin ne olduğunu anlayamayacak kadar genç olduklarını" söyledi. 

İkili geçen yıl yeniden bir araya geldi ve Lopez yakın zamanda Affleck'le ikinci kez nişanlandığını duyurdu. 

Şarkıcı, Affleck'in kendisine ikinci kez evlenme teklif ettiğinde küvette çıplak olduğunu da açıklamıştı. Lopez şu ifadeleri kullanmıştı:

Cumartesi gecesi dünya üzerindeki en sevdiğim yerdeyken (köpük banyosunda), benim güzel aşkım diz çöküp evlenme teklif etti.

 

Independent Türkçe, Mirror, Rolling Stone

DAHA FAZLA HABER OKU