Daniel Radcliffe hayranlık beslediği üç ünlüyü açıkladı

Radcliffe'in son filmi Kayıp Şehir, 25 Mart'ta vizyona girdi

Daniel Radcliffe, Harry Potter serisinin sona ermesinin ardından alkol problemi yaşadığını açıklamıştı (AFP)

Britanyalı aktör Daniel Radcliffe son filmi Kayıp Şehir'in (The Lost City) tanıtımı için katıldığı programda hayranlık duyduğu üç ünlüyü açıkladı. 

Birleşik Krallık'ta yayın yapan Capital FM'in Capital Breakfast programına konuk olan aktör sunucuların ısrarı üzerine kendisini etkileyen üç aktrisin adını verdi. Programda Radcliffe rastgele yöneltilen bir dizi soruyu dürüstçe yanıtlamasını gerektiren bir oyunda yer aldı. 

Radcliffe hangi ünlülere hayranlık beslediği sorulduğunda Cameron Diaz, Drew Barrymore ve Juno Temple'ı saydı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

32 yaşındaki aktörün çocukluğunda Charlie'nin Melekleri'nin (Charlie's Angels) yıldızları Diaz ve Barrymore, Hollywood'un en gözde aktrisleri arasındaydı. 

Öte yandan Radcliffe, Temple'la yaşıt ve 2013'te onunla birlikte bir projede yer almıştı. Temple ve Radcliffe, fantastik korku filmi Boynuzlar'da (Horns) birlikte kamera karşısına geçmişti. 

Aktör, Harry Potter film serisinde yapımlara adını veren genç büyücüyü canlandırarak küçük yaşta büyük bir şöhrete ulaşmıştı. 

Radcliffe yakın zamanda 2000'lere damgasını vuran fantastik film serinin çekimleri sırasında rol arkadaşı Helena Bonham Carter'a da hayranlık beslediğini söylemişti. 

Aktör, 2011 yapımı Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'nin (The Deathly Hallows Part II) çekimlerinin bitmesinin ardından Carter'a bir not gönderdiğini açıklamıştı. Radcliffe, "Sizi seviyorum ve keşke 10 yıl önce doğmuş olsaydım, böylece bir şansım olabilirdi" diye yazmıştı. 

 

Independent Türkçe, Screenrant, Insider

DAHA FAZLA HABER OKU