Britney Spears, annesinin çok yüksek miktardaki mahkeme masraflarını ödemeyi reddetti

Masraflar, şarkıcının vasilik davası esnasında birikmişti

(AP)

Britney Spears annesi Lynne'in çok yüksek miktardaki mahkeme masraflarını ödemeye karşı çıktı.

"Gimme More" parçasıyla ünlü şarkıcının babasının kontrolündeki vasiliğini sona erdirmek için verdiği yasal mücadele esnasında Lynne Spears'ın avukat masrafları 460 bin sterlini (yaklaşık 9 milyon TL) buldu.

PA haber ajansının elde ettiği belgelere göre, Spears annesinin para talebine resmi olarak karşı çıktı. Belgelerde şu ifadeler yer alıyor:

Lynne Spears ve avukatı, 660 bin doları aşan mahkeme ücret ve masraflarını Britney Spears'ın ödemesini talep ediyor. Britney Spears bu talebin tamamına itiraz ediyor.

Müzisyenin dosyasında "Britney Spears onlarca yıldır ailesinin geçimini sağlayan tek kişi, ailenin tamamını o destekliyor" ifadeleri de yer alıyordu.

Dosyada Spears'ın annesinin pop yıldızına ait olan ve masraflarını pop yıldızının karşıladığı bir evde oturduğu da ayrıntılarıyla belirtildi:

Lynne Spears'ın en az 10 yıldır Louisiana eyaletinin Kentwood kentinde Britney Spears'a ait büyük, pahalı bir evde ikamet ettiğini de belirtmek gerek. Bu ev için kızı sürekli ve cömertçe Lynne Spears'ın elektrik, su, doğalgaz gibi giderlerini, telefon hizmetlerini, sigortasını, emlak vergilerini, peyzaj düzenlemesini, havuz işlerini, haşere kontrolünü, onarım ve bakım masraflarını ödemiş, bu masrafların toplamı yaklaşık 1,7 milyon doları bulmuştur.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Spears'ın vasiliğinin geçen kasımda sona ermesinden kısa süre önce annesi, yasal mücadele esnasında ortaya çıkan masraflarının kızının mal varlığından ödenmesi için başvuru yapmıştı.

Lynne parayı Britney'in "vasiliğini üstlenen babası James Spears'tan bağımsızlığını elde etmesine" yardımcı olması için istediğinde ısrar ediyor.

Babası da avukatları aracılığıyla mahkeme masraflarını ödemesini Britney'den istedi.

Davanın yeni duruşmalarının temmuzda gerçekleşmesi planlanıyor.

Spears'ın babasının kontrolündeki vasiliği, geçen yıl bir yargıç tarafından sona erdirilmeden önce pop yıldızın hayatının ve mali durumunun büyük kısmını 13 yıl boyunca kontrol etmişti.

Spears, babasını vasilik rolünü kötüye kullanmakla suçlamıştı. Babasının yasadışı bir şekilde Britney'i gözetlediği de iddia edilmişti. Babası herhangi bir suiistimal olduğunu sürekli reddediyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU