The Big Bang Theory hayranları, 10 yıldır yanıtlanmayan soruyu hâlâ düşünüyor

Hayal kırıklığına uğramış hayranlardan biri, "Bize söylememiş olmaları hâlâ canımı sıkıyor" diye yazdı

(CBS)

Yayında olduğu süre boyunca hayranlarına keyif veren The Big Bang Theory'nin final sezonunda pek çok olay sonuca bağlanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne var ki dizide bir daha hiç bahsi geçmeyen ve 6. sezondaki belli bir bölümü düşününce izleyicileri hüsrana uğratan bir yan hikaye var.

10 yıl önce bu hafta gösterilen "The Tenure Turbulence" (Kadro Türbülansı) başlıklı bu bölüm, Leonard (Johnny Galecki), Sheldon (Jim Parsons), Raj (Kunal Nayyar) ve Barry Kripke'nin (John Ross Bowie) Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü Üniversitesi'ndeki (CALTECH) kadrolu pozisyonu alma çabalarını gösteriyordu.

Bu bölümde insan kaynakları yöneticisi Janine Davis'e (Regina King) kur yapmak da dahil karakterlerin kadrolu olma çabalarına odaklanılmasına rağmen dizide pozisyonu hangi karakterin aldığı hiçbir zaman açıklanmadı. Bölümün gösterime girmesinden bu yana hayranlar ise forumlarda ve tartışma sayfalarında hayret mesajları paylaşıyor.

Dizinin hayranlarından biri bu hafta Reddit'te "Evet, beni de rahatsız etti" yazdı ve ekledi:

Bu konuyu öylece bırakamazsınız, dinamikleri için önem taşıyor.

Başka bir hayransa şöyle cevap verdi:

Sanırım asla öğrenemeyeceğiz...

Bir hayran, "The Big Bang Theory'de kadroyu kimin aldığını bize söylememiş olmaları hâlâ canımı sıkıyor" diye tweet attı.
 

bigbangtheory.jpg

The Big Bang Theory, 10 yıl önce bu hafta bir daha hiç değinmediği bir yan hikaye sunmuştu (Warner Bros Television Distribution)


Bu yan hikaye bir daha hiç ele alınmasa da Sheldon'ın Nobel Ödülü kazanmasının durumu onun lehine çevirdiğini belirtmekte fayda var.

Diğer hayranlarsa, dizinin birkaç bölüm sonra vazgeçtiği birden fazla olay örgüsü tanıttığını ve bunun aslında sitcom'un büyüsünün parçası olduğunu savundu.

The Big Bang Theory, 12 sezonun ardından 2020'de sona ermişti.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU