Daniel Radcliffe, Harry Potter'ı oynarken utandığını açıkladı

"Ancak daha sonra arkama baktım ve 'Son derece havalıydı' dedim"

Serinin ikinci filmi olan Harry Potter ve Sırlar Odası (Harry Potter and the Chamber of Secrets), 2002'de vizyona girdi (Warner Bros)

Daniel Radcliffe, Harry Potter'ı oynarken utandığını açıkladı.

Radcliffe, üç gün önce yayımlanan programda utandığı veya alay ettiği bir yapımı olup olmadığı soruldu. "Dürüst olmak gerekirse Harry Potter'dayken okul çocuğu gibi giyindiğimde, dünyanın en havalı şeyini yapıyormuşum gibi hissetmiyordum" diyen ünlü oyuncu, şöyle konuştu:

Ancak daha sonra arkama baktım ve 'Son derece havalıydı' dedim. Şimdi de kesinlikle böyle hissediyorum.

Hollywood yıldızı, ikonik gözlüğü ve alnındaki yarasıyla Potter karakterine hayat vermeye 12 yaşında Harry Potter ve Felsefe Taşı'yla (Harry Potter and the Sorcere's Stone) başlamıştı. İmzaladığı ilk sözleşme iki filmden ibaretti. Ancak filmin başarısı ve Radcliffe'in karakterle özdeşleşmesi devam filmlerini de beraberinde getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film serisinin hayranları, 32 yaşındaki Britanyalı aktörün performansını genellikle beğense de Radcliffe buna katılmadığını açıklamıştı.

Yıldız isim, Şubat 2021'de yaptığı açıklamada "Bazı oyunculuk performanslarımdan yoğun utanç duyuyorum" demişti.

Ancak buna rağmen Radcliffe tecrübelerinden memnun. Zira "Harry'le olan ilişkimi, filmlerle olan ilişkimden ayırmak zor" diyen ünlü oyuncu şu ifadeleri kullanmıştı:

Yaşadıklarıma son derece şükrediyorum. Bana hayatımın geri kalanında ne yapmak istediğimi gösterdi. Neyi sevdiğinizi erkenden öğrenirseniz gerçekten çok şanslısınız demektir.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, CBR

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU