Kevin Durant'in taraftara söylediği sözler 25 bin dolarına mal oldu

Brooklyn Nets yıldızı daha önce birkaç kez daha benzer cezalar almıştı

Kevin Durant, NBA'in en değerli oyuncuları arasında (AP)

ABD'nin ulusal basketbol ligi NBA, Brooklyn Nets'in yıldızı Kevin Durant'e bir taraftara küfrettiği gerekçesiyle 25 bin dolar para cezası verdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Brooklyn Nets'in Dallas Mavericks'e 113-111 mağlup olduğu maçın ardından çarşamba Twitter'da paylaşılan videoda Durant'in küfürlü bir dil kullandığı görülüyor. 

Maç, Brooklyn Nets'in sahası Barclays Center'da oynandı. 

Karşılaşma sırasında çekilen videoda bir taraftarın Durant'e, oyunun iplerini eline alması gerektiğini söylediği duyuluyor. Ancak basketbol yıldızı bu yorumdan hoşlanmıyor. 

Durant, "S***k çeneni kapatıp oturmalısın" diye yanıt veriyor. 

 

 

Öte yandan basketbolcu, davranışı nedeniyle para cezası alacağını tahmin etmiş gibiydi. Durant, çarşamba gecesi videoyu alıntılayarak sırtı dönük biçimde para veren birinin fotoğrafını paylaştı. 

 

 

NBA cuma açıklama yaparak 33 yaşındaki Durant'in cezasını duyurdu. 

 

 

Ünlü basketbolcu dizinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle ocak ortasından bu yana sahalardan uzaktı ve 3 Mart'ta yeniden parkeye dönmüştü. 

Bir diğer Brooklyn Nets oyuncusu Kyrie Irving de ocakta kendisine laf atanlara "o***** çocuğu" dediği için aynı miktarda para cezasına çarptırılmıştı. 

Durant ayrıca Nisan 2021'de aktör Michael Rapaport'a karşı kullandığı saldırgan ifadeler nedeniyle 50 bin dolar para cezası ödemişti. 

Aralık 2021'de Atlanta Hawks maçında da küfreden Durant yine 25 bin dolar ceza almıştı. 

 

Independent Türkçe, Huffington Post, Yahoo News

DAHA FAZLA HABER OKU