Slipknot'ın solisti, Kanye West'in satış stratejisini topa tuttu: "Kahrolası geri zekalı"

"Donda 2" yalnızca Stem Player'dan indirilebiliyor

Corey Taylor (sağda), Kanye West'inkine (solda) benzer bir hamleyi Slipknot yapsa sert biçimde eleştirileceğini söyledi (Fotoğraflar: AP)

Slipknot yıldızı Corey Taylor, hayranlarına yeni albümü Donda 2'yi dinlemek için 200 dolar ödeten Kanye West'i eleştirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

West'in 23 Şubat'ta yayımlanan son albümü Apple Music ve Spotify dahil dijital yayın platformlarında bulunmuyor. Bunun yerine hayranların albümü dinlemek için yaklaşık 2 bin 800 TL'ye Stem Player satın alması gerekiyor.

Stem Player kullanıcıların müzik dinleyip kolayca remiks yapmasına olanak tanıyan elde taşınabilir bir kişisel müzik çalar. 2021'de piyasaya sürülen müzik çaları West ve küçük cihaz şirketi Kano'nun kurucusu Alex Klein tasarlamıştı.

Rapçinin Donda 2'yi yalnızca Stem Player'da yayımlama tercihi yaygın olarak kınandı ve pek çok kişi bunun West'in müziğini dinleyiciler için erişilemez hale getirdiğini savunuyor.

Slipknot'ın solisti Taylor, Metro'ya konuşarak bu eleştirilere bir yenisini ekledi: 

Bu, bir arabanın tüm parçalarını piyasaya sürüp onları insanların evlerine göndermek ve oraya gidip size bedava araba veriyoruz, şimdi lanet şeyi nasıl birleştireceğinizi bulmanız gerekiyor demek gibi bir şey.

Taylor şöyle devam etti:

Dinleyicilerin seninle aynı erişime ve teknolojiye sahip olduğunu varsayıyorsun ama bunu yaptığın için kahrolasıca bir geri zekalısın.

Ciddi misin? Bu şekilde yürümez. Bunun akıllıca bir şey olduğunu düşünmesi Kanye West'in işleri nasıl karıştırdığını ve onun lanet olası mülkiyetten nasıl bihaber olduğunu gösteriyor.

Taylor, Stem Player'ın fiyatına da değinerek şunları ekledi:

İnsanlar lanet olasıca dairelerinin parasını bile karşılayamıyor be. Bu doğru değil.

 

 

Müzisyen kararı "kibirli ve saçma" olarak nitelendirerek devam etti ve Slipknot'ın böyle bir adım atması durumunda "şeytanlaştırılacağını" ekledi.

Taylor, "Ama garanti ederim ki onun bir dahi olduğunu düşünüyorlar ve lanet olsun, kafanı k**ından çıkarıp albümü CD'lere koy ve insanlara ver" dedi.

Müzisyenin 25 Şubat'ta piyasaya sürdüğü yeni albümü CMFB Sides, Spotify ve Apple Music'ten alınıp dinlenebilir.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU