Neil Patrick Harris yanıtladı: How I Met Your Father'da Barney yer alacak mı?

"Barney'nin 2022'de hapiste olacağından epey eminim"

 CBS'te yayımlanan How I Met Your Mother, 2005 ile 2014 yılları arasında ekranlara geldi (CBS)

Neil Patrick Harris, How I Met Your Mother'daki (HIMYM) meşhur karakteri Barney Stinson'ın spinoff'ta konuk oyuncu olarak yer alması hakkında konuştu.

Ünlü oyuncu, karakterinin bugüne uymayacağını düşündüğünü söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

How I Met Your Father, aynı evrende geçtiği orijinal diziye halihazırda pek çok gönderme ve sürpriz yumurta barındırıyor. Örneğin Ted (Josh Radnor), Marshall (Jason Segel) ve Lily'nin (Alyson Hannigan) kaldığı ev, spinoff'ta Jesse (Christopher Lowell) ve Sid'in (Suraj Sharma) yuvası.

Dizi sorumlusu Isaac Aptaker da iki hafta önce yaptığı açıklamada HIMYM'de yer alan oyuncuların How I Met Your Father'da gözükebileceğini söylemişti.

Hangi karakterlerin yer alabileceği konusunda somut bir bilgi vermeyen Aptaker, iki dizinin de aynı evrende geçtiğine ve birbiriyle bağlantılı olduğuna dikkat çekmişti:

Harris'in bir gün Sid'in (Suraj Sharma) barının kapısından girmesi olsun… İhtimaller sonsuz.

Ancak Harris, kadınlara kötü davranan karakterinin dizide gözükmesi fikrine şüpheyle yaklaştı. "Bundan endişe duyuyorum" diyen yıldız isim, şöyle konuştu:

Barney'nin maskaralıkları ve aleni megalomanisi muhtemelen herkesin başını belaya sokar. Yani Barney değişmediyse veya bir manastıra katılmadıysa, bunun kimsenin işine yarayacağını sanmıyorum.

Dizide Sophie'yi canlandıran Hilary Duff da "Barney'nin 2022'de hapiste olacağından epey eminim" diye konuştu.

Dijtial yayın platformu Hulu'da 18 Ocak'ta yayımlanmaya başlayan How I Met Your Father, Sophie'nin çocuklarına babalarıyla nasıl tanıştığını anlatması konu ediniliyor.

Sophie'yle yakın arkadaşlarının flört uygulamalarıyla ve modern tanışma yöntemleriyle başlarından geçenler de ekranlara geliyor.

Dizide Duff, Sharma ve Lowell'ın yanı sıra Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran ve Josh Peck yer alıyor.

 

Independent Türkçe, TVLine, Screen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU