How I Met Your Father yıldızları, orijinal dizideki hangi karakterle birlikte oynamak istediklerini açıkladı

"Bu olursa aklımı kaybederim"

How I Met Your Father, 18 Ocak'ta yayımlanmaya başladı (Hulu)

Televizyon tarihinin en sevilen yapımlarından biri olan How I Met Your Mother'ın spinoff'unun yıldızları, orijinal diziden hangi karakterle kamera karşısına geçmek istediklerini açıkladı.

How I Met Your Father'dan Tom Ainsley, Suraj Sharma ve Francia Raisa, Screen Rant'le bir röportaj yaptı. Dün yayımlanan röportajda ekip, Ranjit Singh'le (Marshall Manes) birlikte oynamak istediklerini kaydetti.
 

Ranjit ve Barney
(CBS)


Dizide Charlie'yi canlandıran Ainsley "Ranjit benim bir numaram" dedi. Sid'e hayat veren Sharma ise araya girip "O benim de bir numaram" diye konuştu.

Ainsley bunun ardından Ranjit'in kendi dizilerinde de olmasını istediğini belirtti.

Sharma da "Bu olursa aklımı kaybederim" ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncu ayrıca, spinoff'un orijinal diziyle aynı evrende olduğuna işaret edip aynı karakterlerin seyircilerin karşına çıkmasının "harika" olabileceğini söyledi.

Dizinin Valentina'sı Raisa da ikiliye katılıp "Bir noktada orijinal dizidekilerin her biri konuk oyuncu olacak mı?" sorusunu sık sık düşündüklerini ve bunun gerçekleşmesini çok istediklerini ifade etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ehliyeti olmadan limuzin şoförlüğü yapan Ranjit, How I Met Your Mother karakterleriyle harika bir ilişki kurmuştu. Ranjit özellikle Lily (Alyson Hannigan) ve Marshall'la (Jason Segel) yakınlaşmıştı.

How I Met Your Father'ın dizi sorumlusu Isaac Aptaker da geçen günlerde orijinal yapımda yer alan oyuncuların spinoff'ta gözükebileceğini söylemişti.

Dijital yayın platformu Hulu'da yayımlanan dizi, Sophie adında bir annenin oğluna babasıyla nasıl tanıştığının hikayesini anlatması etrafında şekilleniyor. 

New York'ta 30'lu yaşlarında hayatının aşkını arayan Sophie'nin genç halini Hilary Duff canlandırırken karakterin yaşlı haliniyse Kim Cattrall oynuyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU