Bahamalar’da tatil yapan kadını 3 köpekbalığı parçaladı

Olay genç kadının şnorkelle daldığı sırada yaşandı

Ailesi köpekbalığı saldırısında hayatını kaybeden Jordan Lindsay'in cenazesini ABD'ye götürmek için bir bağış sitesinde hesap açtı / Fotoğraf: GoFundMe

Bahamalar’da ailesiyle tatil yaptığı sırada şnorkelle dalmak için denize giren kadını üç köpekbalığı parçalayarak öldürdü.

Bahamalar Kraliyet Polis Kuvvetleri Komiser Vekili Paul Roll köpekbalıklarının ABD’li 21 yaşındaki öğrenci Jordan Lindsay’in sağ kolunu tamamen kopardığını, bacaklarında, sol kolunda ve kalçalarında da ciddi ısırık izleri bulunduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lindsay’in anne babası ve diğer aile üyelerinin genç kadının yüzdüğü sırada köpekbalıklarını gördükleri, kızlarına bağırarak uyarıda bulundukları ancak seslerini duyuramadıkları kaydedildi.

Genç kadın saldırıya uğradıktan sonra bölgedeki pek çok tekne turu görevlisinin genç kadını kurtarmak için suya atladığı ancak kadının kaldırıldığı Doctor’s Hastanesinde kısa süre sonra hayatını kaybettiği belirtildi.   

Baba Michael Lindsay “Onu şimdiden çok özledik. O kadar yardımsever biriydi ki. Tüm hayvanları severdi. Bu yüzden bir köpekbalığı saldırısında ölmesi ironik” diye konuştu.

Genç kadının küçük kız kardeşi Madison Lindsay ise cenazeyi ABD’ye götürmek üzere bağış toplamak için GoFundMe sitesinde bir hesap açarak “Jordan’ın çok güzel ve naif bir ruhu vardı. Onu çok özleyeceğiz” yazdı.  

Diğer yandan, Bahamalar Turizm ve Havacılık Bakanlığı yaptığı bir yazılı açıklamada aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU