Pussycat Dolls üyeleri turnelerinin iptal olduğunu Nicole Scherzinger’in Instagram'ından öğrendiklerini iddia etti

Şarkıcılar Jessica Sutta ve Carmit Bachar, "inanılmaz derecede hayal kırıklığına uğradıklarını" söyledi

Nicole Scherzinger'in ana vokalisti olduğu Pussycat Dolls, 2010'da dağılarak 2019'da yeniden bir araya gelmişti (AFP)

Pussycat Dolls'un birkaç üyesi, turnelerinin iptal edildiğini grubun solisti Nicole Scherzinger'in Instagram paylaşımından öğrendiklerini iddia etti.

43 yaşındaki Scherzinger, pandemi nedeniyle ertelenen Pussycat Dolls turnesinin Kovid kaynaklı güvenlik sebepleriyle iptal edildiğini duyurmaktan dolayı "inanılmaz derecede üzgün" olduğunu Instagram hikayesinde paylaşmıştı.

Scherzinger'in grup arkadaşları Jessica Sutta ve Carmit Bachar, bu paylaşımın ardından turnenin iptal edildiğini bilmediklerini iddia etti.

47 yaşındaki Bachar ve 39 yaşındaki Sutta, 7 Ocak Cuma günü Instagram hesaplarında paylaştıkları ortak açıklamada şunları yazdı:

Pussycat Dolls'un yeniden bir araya gelme turnesinin iptal edildiğini Instagram'da paylaşılan bir duyuruyla öğrendiğimiz için inanılmaz derecede hayal kırıklığına uğradığımızı söylemek istiyoruz. Şu ana kadar bununla ilgili resmi bir açıklama bulunmamakta.

Her iki durumda da bu, sonsuza kadar minnettar olacağımız harika anılarla dolu, inanılmaz, yaşam değiştiren deneyimin bir bölümünün sonu gibi görünüyor.

Hayranlara; sizi seviyoruz. İnanın ki, bu neticeyi ummuyorduk. Bunu sizin kadar biz de istedik çünkü hepinize çok kıymet veriyoruz ve bir cevap için bu kadar uzun süre beklemeniz yüreğimizi acıtıyor ama ne yazık ki durum bizim kontrolümüzde değil.

Hepimizin bu markanın büyümesine yönelik büyük hayalleri vardı; bunu özellikle de hepimizin sesi duyulabilsin diye müziğimizi üreterek yapacaktık ki bu, kadının gerçekten güçlendirilmesi olacaktı. 

Bizi koşulsuz destekleyen ve sınırsız seven tüm hayranlarımıza teşekkür ederiz. Bir Pussycat Doll olmanın gerçek tanımının özünü her zaman onurlandıracağız. Bu turne sona ermiş olabilir ama bu Dolls hikayesinin sonu değil. Yaşayacak bir kız kardeşlik yarattık.
 


Grubun diğer üyeleri, 39 yaşındaki Kimberly Wyatt ve 37 yaşındaki Melody Thornton, henüz kamuoyuna durumla ilgili açıklama yapmadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU