ABD'de Cumhuriyetçi politikacı, kızdığı hakemin pantolonunu çıkarmaya çalıştı

Jeremy Faison liselerarası basketbol maçındaki davranışından dolayı özür diledi

Cumhuriyetçi Jeremy Faison, hakem Paul Pendleton tarafınadn Tennessee Lise Atletizm Derneği'ne şikayet etti (AP/Providence Academy)

ABD'nin Tennessee eyaletinde Cumhuriyetçi politikacı Jeremy Faison, liselerarası basketbol maçında hakemin pantolonunu indirmeye çalıştı.

Olay, Providence Academy ve Lakeway Christian Academy arasında 4 Ocak'ta oynanan maçta meydana geldi.
 


Karşılaşma esnasında iki takım oyuncuları arasında itiş kakış yaşandı. Bunun ardından hakemler ayırmak için araya girerken, iki takımdan da birer oyuncaya teknik faul verildi.

Oğlu Lakeway Christian Academy'de oynayan Tennessee Temsilciler Meclisi üyesi Faison ise bu sırada sahaya atladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu sırada hakem Paul Pendleton ve Faison karşı karşıya geldi. Faison, sahadan çıkması istenince sinirlenip "Bana sahadan çıkmamı söyleyemezsin. Bu senin hatandı" dedi.

Politikacı daha sonra Pendleton'ın pantolonunu indirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Faison bu davranışın ardından salondan atıldı.

Yaşananlar hakkında Twitter üzerinden hızla bir açıklama yapan Faison, hakemden özür diledi:

Yıllardır bir ebeveynin spor müsabakasında öfkesini kaybetmesinin ne kadar yanlış olduğunu düşünürdüm… Ne yazık ki bu gece aptalca davranıp bir hakeme sinirlendim… Mantıklı düşüncelerin önüne geçen duygular hiçbir zaman iyi olmuyor. Umarım hakemi bulup beni affetmesini isteyebilirim.

 


 

Independent Türkçe, New York Post, WJHL

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU