Squid Game'in yönetmeni, muhtemel 2. sezona dair konuştu: "Gi-hun ya Jedi ya Darth Vader yolunu seçecek"

"Bazı kişiler sonunda Jedi, bazılarıysa Darth Vader oluyor değil mi?"

Netflix'in hit dizisi Squid Game'in yönetmeni Hwang Dong-hyuk, 2. sezonu Yıldız Savaşları (Star Wars) göndermesiyle anlattı.

Dong-hyuk, dün yayımlanan röportajda dizinin ana kahramanı Seong Gi-hun'un (Lee Jung-jae) sonucunda iyiliği veya kötülüğü tercih edeceği bir testten geçebileceğini söylerken Jedi ve Darth Vader örneğini verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü yönetmen ilk sezonda seyircilerin, Gi-hun'un "insanlığının" belli durumlarda sunulan veya ortaya çıkan bir karakter olduğunu gördüğünü söyledi.

"Yani onun insanlığı çok pasif bir şekilde gösterildi" diyen Dong-hyuk, Gi-Hun'un ilk sezondaki deneyimini ve oyunlarda öğrendiklerini yeni sezonda çok daha aktif bir şekilde kullanacağını düşündüğünü ifade etti. Dong-hyuk şöyle devam etti:

Geçmişte (oyunları) kazanan ama Yönetici (Lee Byung-hun) olan karakter gibi. Bu Darth Vader'a benziyor. Bazı kişiler sonunda Jedi, bazılarıysa Darth Vader oluyor değil mi? Gi-hun'un bu tür bir testte sokulduğu kritik bir noktadan geçebileceğini düşünüyorum.

17 Eylül'de yayımlanmaya başlayan gerilim dizisi 456 kişiyi konu alıyor. Bu kişiler ölümcül çocuk oyunlarını oynayarak hayatta kalmaya ve 45,6 milyar wonun (yaklaşık 530 milyon TL) sahibi olmaya çalışıyor.

İlk sezonun ana kahramanı Gi-hun ölümcül oyunların sonunda yarışmayı kazanmıştı.

Dizinin sonunda Gi-hun kızını görmek için ABD'ye gitmek için hazırlanırken Squid Game'i organize eden karanlık ekibin yaptıklarına devam ettiklerini görmüş ve uçağa binmekten vazgeçmişti.

Netflix büyük yankı uyandıran dizinin 2. sezonuna dair resmi bir açıklama yapmadı. Ancak Dong-hyuk, 2. Sezonun çalışmalarına başladığını geçen ay duyurmuştu.

 

Independent Türkçe, EW, NME

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU