ABD'de Britney Spears'ın Toxic şarkısıyla sınıfta karaoke yapan öğretmen kovuldu

Okul bölgesi sözcüsü "Britney Spears şarkılarının daha kötü coverlarını duyduğunu fakat ışıkların biraz fazla kaçtığını" söyledi

Austin'de bir lisede Britney Spears'ın Toxic şarkısını söylerken görüntülenen bir öğretmenin görevden alındığı bildirildi.

İddialara göre yedek öğretmen Teksas eyaletine bağlı Austin'deki Bowie Lisesi'ne cuma günü bir karaoke makinesi ve disko ışıklarıyla geldi.

KXAN-TV'nin elde ettiği videoda öğretmenin, sürpriz karaoke dersini kameraya çektiği anlaşılan öğrencilerin önünde 2003 yapımı pop şarkısını söylediği görülüyordu.

Öğretmenin aralarında "Dudaklarının tadıyla bir yolculuğa çıkıyorum. Zehirlisin, altından kayıyorum" cümlelerinin de olduğu şarkı sözlerine eşlik ettiği görüldü.

Söz konusu şarkı, Britney'in 4. stüdyo albümü In The Zone'da yer alıyor ve şarkıcının dünya çapında en çok dinlenen teklilerinden biri.

Ayrıca satışa çıktığı hafta ABD'de yaklaşık 100 bin kopya satmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Austin Bağımsız Okul Bölgesi (AISD) sözcüsü, Austin merkezli haber istasyonu KXAN-TV'ye öğretmenin okul personeli için konan kurallara ve uygun görülen davranış şekline uymadığı için işten çıkarıldığını ve "görevlerinden alındığını" söyledi.

Disko ışıkları gösterisine atıfta bulunan sözcünün "Britney Spears şarkılarının daha kötü coverlarını duymuştum fakat ışıklar biraz fazla kaçmış" dediği bildirildi.

AISD "bütün süreçlerin takip edildiğini", yedek öğretmenin okulun ön bürosu aracılığıyla kontrol edildiğini ve cuma öğleden sonra işten çıkarıldığını söyledi.

AISD sözcüsü "Bu sadece bizim uygulamalarımıza uymayan bir yedek öğretmen vakasıydı" dedi.

Yedek öğretmenin karaoke dersinden sonra Austin'de başka bir lisede ders vermeye devam ettiği iddia edildi. Karaoke makinesi ve disko ışıklarını neden yanında getirdiğiyse belirsizliğini koruyor.

The Independent daha fazla yorum için AISD'yle iletişime geçti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU