Seçime saatler kala AK Parti heyetinden Saadet Partisi'ne ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Saadet Partisi Genel Merkezine ziyaret etti

Fotoğraf: AA

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'a, Genel Sekreter Fatih Şahin de eşlik etti.

Saadet Partisi Genel Merkezi'nde gerçekeleşen buluşmada ev sahipliğini Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ve Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya yaptı. 

Ziyaretin ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından görüşmede gündemin değerlendirildiğine dair not ve fotoğraf paylaştı: 
 


Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı ise Twitter paylaşımında ziyaretin "kritik" olarak haberleştirilmesine algı "operasoynu" dedi.
 


AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım da geçen hafta Saadet Partisi’ne yakınlığı ile bilinen Milli Gazete’yi ziyaret etmiş ve şöyle demişti:

Dünyaya bakış, ahirete bakış, yaşayışta ne farkımız var? Şuna ben de katılıyorum. Siyasetin sert rüzgârlarında yanlış anlaşılacak söylemler olabilir. Onun için Saadet Partili kardeşlerim incinmiş olabilir. Ben bu yüzden dolayı da kendilerinden özür diliyorum. Böyle bir hata varsa bu da bizim sorumluluğumuz. Bu da seçim yatırımı gibi düşünülmesin

Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün akşam (20 Haziran) sosyal medya hesaplarından yapılan ortak yayında Saadet Partililere çağrı yapmış "Geçmişteki güzellikleri bugüne taşıyalım" demişti: 

Saadet Partili kardeşlerimizin büyük çoğunluğuyla müstesna günlerimiz olmuştur. Özellikle bu günlerin içerisinden bize kalan o güzellikleri biz bugüne ve bundan sonraki günlere de taşıyalım. Hem ülkemize hem davamıza da faydamız olsun.

Saadet Partisi 23 Haziran seçimine kendi adayı olan Necdet Gökçınar ile katılıyor. 

31 Mart yerel seçimlerinde de Saadet Partisi'nin adayı Necdet Gökçınar’dı. Gökçınar yaklaşık 103 bin oy ile yüzde 1,21 oran ile seçimi sonlandırmıştı.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU