Petr Cech Chelsea'ye geri döndü

Futbol kariyerini Arsenal'de noktalayan Çek kaleci Cech, 11 yıl formasını giydiği Chelsea'ye teknik ve performans danışmanı göreviyle döndü

Petr Cech / Fotoğraf: Reuters

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal formasıyla sezon sonunda emekliye ayrılan Çek kaleci Petr Cech, eski kulübü Chelsea'nin teknik ve performans danışmanlığı görevine getirildi.

Chelsea tarafından yapılan açıklamada, kulübün efsane oyuncuları arasında yer alan Petr Cech'in, teknik ve performans danışmanı olarak göreve başladığı duyuruldu.

 

 

Cech, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Chelsea'ye tekrar katıldığım ve kulübün son 15 yıldaki başarısını devam ettirmek ve mümkün olan en iyi üst düzey performansın yaratılmasına yardımcı olmak için verilen bu fırsattan dolayı kendimi çok ayrıcalıklı hissediyorum" dedi.

 

 

2004 ile 2015 yılları arasında kalesini koruduğu Chelsea'de birer UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, 4'er lig ve İngiltere Federasyon Kupası, 3 İngiltere Lig Kupası ve 2 Community Shield şampiyonluğu yaşayan Cech, Arsenal'de ise bir İngiltere Federasyon Kupası, 2 de Community Shield kazanmıştı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU