Netflix'in Adam Sandler ve Jennifer Aniston’lı yapımı Murder Mystery’den rekor açılış

ABD’li platformda 14 Haziran’da gösterilmeye başlanan film, 3 günlük verilere göre 30 milyonu aşkın hesap tarafından seyredilerek en iyi açılış rakamına ulaştı

Netflix yapımı Murder Mystery, en iyi ilk 3 gün izlenme rakamına ulaştı.

14 Haziran’da gösterilmeye başlanan film, 3 günlük verilere göre 30 milyonu aşkın hesap tarafından seyredildi. 

Başrollerinde Adam Sandler ile Jennifer Aniston’ın yer aldığı Murder Mystery'yi 13 milyonu aşkın hesap ABD ve Kanada’dan, 17 milyonu aşkın hesap ise diğer ülkelerden izledi.

Film Netflix yerine beyaz perdede yayınlanıp bu izlenme sayısına ulaşsa, 120 milyon dolarlık gişe hasılatı elde edilecekti.

 

Murder Mystery. Wikimedia.jpg
Afiş: Wikimedia

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmde 15 yıllık evlilikleri çıkmaza giren ABD'li çiftin, ilişkilerini canlandırmak için Avrupa seyahatine çıkması ve başlarından geçenler konu ediliyor.

İş yoğunluğu nedeniyle tatil yapmayı sürekli erteleyen polis (Adam Sandler) ve kuaför eşi (Jenifer Aniston), milyarder bir işadamının yatında vereceği partiye davet ediliyor.

Ancak çift, teknede işlenen cinayetin faili durumuna düşünce işler karışıyor.

Bird Box'ı geçebilecek mi?

Sandra Bullock’un başrolde yer aldığı Bird Box filmi, Aralık 2018’de Netflix’te yayınlanmaya başlamış, ilk haftada 45 milyonu aşkın kez izlenerek Netflix’te ilk 7 günde rekor kırmıştı.

Murder Mystery, ilk 3 günde gösterdiği başarıyı sürdürürse, Sandler-Aniston ikilisinin başrolündeki filmin Bird Box'ı geçebileceği belirtiliyor.

 

Independent Türkçe

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU