Saadet Partisi TRT’ye resmi yazıyla başvurdu: Yayına hazırız

Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı TRT yayınında, adayların talebi üzerine kendilerini çağırdıklarının söylenmesi sonrası Saadet Partisi’nden bir hamle geldi. Parti, TRT’ye yayın için resmi yazıyla başvurdu

Saadet Partisi İBB Adayı Necdet Gökçınar / Fotoğraf: AA

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, 31 Mart'ta olduğu gibi 23 Haziran seçimleri için yürütülen kampanya sürecinde de TRT yayınlarına davet edilmedi. 

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı konuyla ilgili TRT’ye bir yazıyla başvurdu.

"Yayına çıkmaya hazırız"

SP İl Başkanı Abdullah Sevim imzasıyla TRT İstanbul Müdürlüğü’ne gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı:

23 Haziran yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan Sayın Necdet Gökçınar’ın kurumunuz televizyon kanallarında canlı yayında konuk olması konusunda yayına çıkmaya hazır olduğumuzu ve sürecin sonuna gelmemiş olmamız sebebiyle bu talebimizin ivedilikle değerlendirilmesini arz ederim.

 

TRT SP.JPG
SP yetkilileri yazıyı TRT'nin İstanbul Müdürlüğü'ne ulaştırdı


Dün TRT yayınına katılan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na Şebnem Bursalı ile birlikte sorularını yönelten Fatih Er, adayların TRT’ye yaptıkları talep üzerine kurumun yayın yaptığını söylemişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gökçınar: Yayına katılmak istiyorum

Er’e sosyal medya hesabından bir çağrıda bulunan Gökçınar, “Arkadaşlarım kurumunuza yarın resmi yazı ile başvuracaklar. Buradan da şifahen belirteyim. Saadet Partisi İBB Adayı olarak programınızda canlı yayına katılmak ve her türlü sorunuza cevap vermek isterim” demişti.

Gökçınar, iptal edilen 31 Mart seçimlerinde 103 bin oy alarak en çok oy alan 3. Aday olmuştu.


Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU