Squid Game'den kamera arkası fotoğrafları yayımlandı

"Squid Game'in bu kamera arkası fotoğrafları beni böyle gülümsetiyor"

9 bölümlük Squid Game'e 21,4 milyon dolar (yaklaşık 200 milyon TL) harcayan Netflix, yapımdan 891 milyon dolar (yaklaşık 8,5 milyar TL) kazanacağını tahmin ediyor (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix, dünya gündemine oturan yapımı Squid Game'in yeni kamera arkası fotoğraflarını paylaştı.

Dizi kasvetli olsa da "Squid Game'in bu kamera arkası fotoğrafları beni böyle gülümsetiyor" yazısıyla yayımlanan fotoğraflarda oyuncuların epey mutlu olduğu görülüyor.
 

FClPueqXEAUg4Ma.jpg
 Jung Ho-yeon ve Heo Sung-tae​​​​​​​'nin canlandırdığı karakterler dizide birbirine düşman (Netflix)


Popüler televizyon ve sinema sitesi Screen Rant fotoğrafların, Squid Game'in skalasını ortaya koyduğunu yazdı. Örneğin dizide Cho Sang-woo'yu canlandıran Park Hae-soo'nun sedyede taşınırken çekilen görüntüde çok sayıda çalışanın etrafta koşuşturduğu görülüyor.
 

FClP9YdWEAU8kVZ.jpg
Cho Sang-woo, dizide finale kalan iki isimden biri (


Netflix'in fenomen dizisinin yıldızlarından Jung Ho-yeon da karakteri Kang Sae-byeok'u (oyuncu 067) canlandırdığı deneme görüntülerini 22 Ekim'de sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Squid Game'de rol almadan önce profesyonel oyunculuk deneyimi olmayan Jung, geçen yıl çekilen deneme görüntülerinde Squid Game'in renkli atmosferini yansıtan arka planın önünde poz verirken görülüyor.
 

FClPxnIXIAcq57M.jpg
456 numaralı Seong Gi-hun ölümcül Squid Game'e en son katılan, 001 numaralı Oh Il-nam (Oh Yeong-su) ise ilk katılan karakter (Netflix)


17 Eylül'de yayımlanmaya başlayan gerilim dizisi 456 kişiyi konu alıyor. Bu kişiler ölümcül çocuk oyunlarını oynayarak hayatta kalmaya ve 45,6 milyar wonun (yaklaşık 370 milyon TL) sahibi olmaya çalışıyor. 
 

FClP0PpXMAwxpCf.jpg
Squid Game’i 142 milyondan fazla Netflix kullanıcısı izledi​​​​​​​ (Netflix)

 

Evrende karakterler, çalışanlar ve oyuncular olarak ikiye ayrılıyor. Oyuncular yeşil tulumlar giyerken çalışanlar kırmızı tulumlar içinde ve yüzleri üzerinde üçgen, daire ya da kare şekli olan siyah maskelerle kapalı biçimde dolaşıyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, ComicBook

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU