A$AP Rocky'nin göz alıcı yorganının sırrı ortaya çıktı

Söz konusu yorganı bağışlayan aile el yapımı parçanın kırmızı halı yolculuğunun hikayesini paylaştı

Rihanna ve A$AP Rocky, ABD'deki Metropolitan Museum of Art'ta 13 Eylül'de düzenlenen 2021 Met Gala etkinliğine birlikte katıldı (AP)

Amerikalı rapçi A$AP Rocky'nin bu ay düzenlenen Met Gala moda etkinliğinde giydiği yorganın hikayesi açığa çıktı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Moda dünyasının en önemli gecelerinden biri olan Met Gala'nın 13 Eylül'deki törenine sevgilisi Rihanna'yla birlikte katılan A$AP Rocky pelerin niyetine giydiği yorganla epey dikkat çekmişti. 

Kaliforniya'daki bir ikinci elcide keşfedilen yorgan, tasarımcı Eli Russell Linnetz'e ilham verdi ve böylece rapçinin kıyafeti ortaya çıktı. 

People'ın haberine göre sosyal medyada dikkat çekmesinin ardından el yapımı ürünü daha önce bağışlayan aile yorganın hikayesini anlattı.

Sarah isimli kadın Instagram hesabındaki gönderisinde Rihanna ve A$AP Rocky'nin birlikte verdiği pozla yorganın yatağın üstüne serilmiş fotoğrafını yan yana paylaştı. 

 

 

Sarah paylaşımında şunları yazdı:

Büyükannemin yorganını bir süre önce bir ikinci elciye bağışlamıştık. #metgala fotoğrafını görünce hemen aynı yorgan olması gerektiğini anladım. Tasarımcının yorganı Güney Kaliforniya'da bulmasına dair Vogue'a verdiği röportajı okudum, ofisi bulunduğumuz yere uzak değildi.

Linnetz, Vogue'a verdiği röportajda yorganı bir ikinci el mağazasında bulduğunu söylemişti. 

Sarah sosyal medya paylaşımında, "Görünüşe göre büyük büyükanne Mary #metgala'ya gitmiş" ifadelerini kullandı. Söz konusu yorgan Sarah'nın büyük büyükannesi tarafından annesine hediye olarak hazırlanmıştı. Sarah ailesinin bu durumdan gurur duyduğunu da belirtti. A$AP Rocky'nin kıyafetini tasarlayan Linnetz'le konuştuğunu dile getiren Sarah onun çok "hoş" biri olduğunu söyledi. 

Bu yılki Met Gala etkinliğinde Justin Bieber'dan Kim Kardashian'a, Alexandria Ocasio-Cortez'den Elliot Page'e, Billie Eilish'ten A$AP Rocky'ye pek çok ünlü isimli tarzlarıyla kendinden söz ettirmişti

 

Independent Türkçe, People, Vogue

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU