Kate Moss kızı Lila'yla birlikte podyuma çıktı

Anne ve kızı, lüks moda markalarının "Fendace" adını verdikleri ortak iş kapsamında podyumda yürüdü

Milano Moda Haftası kapsamında Kate (solda) ve Lila (sağda) Moss, benzersiz "Fendace" etkinliğinde yürüyor (Reuters aracılığıyla Versace ve Fendi)

Lila Moss, pazar günü Milano Moda Haftası'nın kapanışında Versace ve Fendi ortaklığında gerçekleşen defilede podyuma çıkarak annesi Kate'in izinden yürüdü.

18 yaşındaki model, pembe bir Fendi brokar ceket eşliğinde barok desenli altın ve beyaz renklerdeki yüksek kesimli ve detaylarla dolu bir mayo giyerken görüldü.

Kıyafeti figürlü bir kolye, büyük bir alışveriş çantası ve zincirli küçük bir altın rengi çanta tamamlıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aynı defilede Lila'nın annesi süper model Kate Moss, dekolteli siyah bir elbisenin üzerine atılmış barok desenli altın ve siyah renklerde bir palto ve siyah bir gerdanlıkla podyuma çıktı.

Defile, Versace ve Fendi ortaklığında gerçekleşen "Fendace" adındaki daha geniş bir etkinliğin parçasıydı. Fendace'de iki köklü İtalyan markası tek bir podyum etkinliğinde bir araya geldi.

Versace CEO'su Donatella Versace ve Fendi'nin kreatif direktörleri Kim Jones'la Silvia Venturini-Fendi, modanın ve İtalyan tasarımının kutlandığı etkinlik için ortaklaşa çalıştı.

Donatella Versace "Moda tarihinde bu bir ilk: Kökünde saygı ve dostluğun yattığı gerçek bir yaratıcı diyalog içinde iki tasarımcı" dedi.

Bu diyalog, bu iki koleksiyonu oluşturmak için rolleri değiştirmemize yol açtı.

Versace by Fendi (Fendi'den Versace) koleksiyonu, ünlü Fendi monogramını Versace'nin imzası niteliğindeki Yunan anahtar motifiyle birleştirirken Fendi by Versace (Versace'den Fendi) koleksiyonu, Fendi parçalarını çengelli iğnelerle süsleyerek punk-rock bir estetik benimsedi.

Gösteride Naomi Campbell, Amber Valleta, Kristen McMenamy, Karen Elson ve Shalom Harlow gibi 1990'ların en önemli süper modellerinden bazıları da yer aldı.

Gösterinin tanıtım yazısı şöyleydi:

Arşivlerin iki markaya da tamamen açılmasıyla her iki moda evinden de öğelerin bir diğerine aktarıldığı benzersiz bir çapraz döllenme gerçekleşti. Her şeyin merkezindeyse, tasarımcıların kendileri olmaları yönünde karşılıklı bir teşvikle birlikte, iki markanın da kodlarına ve kültürlerine yönelik derin bir hayranlık yatmaya devam ediyor.

Söylemeye gerek yok, bu sonuçlara ancak esaslı bir saygı ve karşılıklı güvenle ulaşılabilinir. Nihayetinde Fendace, günümüz modasında stratejiden ziyade samimiyete duyulan ihtiyaçla ilgili.

Lila Moss podyuma ilk kez on sekizinci doğum gününden birkaç gün sonra, 2020 ekiminde Miu Miu defilesinde çıkmıştı.

Genç model, Prada'nın yan kuruluşu olan lüks markanın Milano'da İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunu sergilediği gösterisinde podyuma çıkarak defilenin açılışını yapmıştı.

Moss, annesinin 2016'da kurduğu yetenek ajansı Kate Moss Agency tarafından temsil ediliyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/fashion

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU