İda Kasırgası'nda bir adama saldırdığından şüphelenilen timsahın midesinden insan kalıntıları çıktı

Şerif, önceki haftalarda saldırıya uğrayan kayıp adamın ailesine taziyelerini sundu

St. Tammany Parish Şerif Bürosu görevlileri timsahı ararken (St. Tammany Parish Şerif Bürosu)

ABD'nin Louisiana eyaletinde 71 yaşındaki bir adamı öldürdüğünden şüphelenilen timsah, önceki haftalarda yaşanan İda Kasırgası'nın sel sularında yakalandı. Araştırmacılar, halihazırda hayvanın midesinde insan kalıntılarına rastladı.

Louisiana eyaletine bağlı Covington'daki St. Tammany Parish Şerif Bürosu görevlileri, bu hafta sonu timsahı bulmadan önce üç haftadır sel sularında arama yapıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eyalet ve federal kurumlarının yanı sıra timsahı yakalamak için tuzaklar kuran lisanslı avcılar Phillip Mc Clurke ve Eric Dumas'tan da yardım alan şerif bürosuna göre, pazartesi bölgeye geri dönen özel harekat birimi hayvanı yakaladı.

228 kg ağırlığında ve 3 metre 65 santimetre uzunluğunda olduğu belirtilen hayvan, Timothy Satterlee Sr'ın 30 Ağustos'ta, İda Kasırgası'nın Louisiana'yı şiddetli yağış ve ani selle vurmasından bir gün sonra kaybolduğu yerin yakınında bulundu.

Şerif bürosu Facebook'ta yaptığı açıklamada, timsahı inceleyen müfettişlerin hayvanın "midesinde insan kalıntıları gibi görünen şeyler" bulduğunu belirtti.

Bulgular incelenmesi ve kalıntıların Satterlee Sr.'a ait olup olmadığının doğrulanması için St. Tammany Parish adli tabip bürosuna gönderildi.

Şerif Randy Smith, yaptığı açıklamada, "Bu korkunç bir trajedi. Satterlee ailesine en içten taziyelerimi sunuyor ve acılarını paylaşıyorum" dedi.

Bugünkü bulguların sevdiklerini geri getirmediğini biliyorum ama umarım bu onları bir nebze teselli eder.

 Yardımcılarımın ve destek olan diğer kurumların sıkı ve kesintisiz çalışmasından çok gurur duyuyorum. Bu timsahın bulunması konusundaki ısrarlarının, kayıplarıyla başa çıkmalarında aileye yardımcı olacağını umuyorum.

 

Timothy Satterlee.jpg
Timothy Satterlee (WSAV Baş Meteorolojisti Kris Allred)


Fox8'in haberine göre, Satterlee önceki haftalarda timsahın saldırısına uğradığında eşiyle birlikte sel sularında yürüyordu.

İddiaya göre tıbbi yardım istemeye giden eşi geri döndüğünde, Satterlee gözden kaybolmuştu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU