Süleyman Soylu: Gezi olaylarında otel tahsis edenler bugün uçaklarını tahsis ediyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Koç Holding'in Ekrem İmamoğlu’na uçak tahsis ettiğini söyledi

İstanbul Bağcılar’da muhtarlarla buluşmasında konuşan Süleyman Soylu, CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun Ordu Valisi Seddar Yavuz’a hakaret ettiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Soylu, “Yani bir valiye hareket etmek, 'it' demek, bu bizim ne devlet ne de millet geleneğimizde var. Ondan sonra da sessizliğe bürünmek, zaten bunun nasıl olduğu televizyonlarda net bir şekilde açıklandı" diye konuştu.

Koç Holding’in Ekrem İmamoğlu’na özel uçak tahsis ettiğini söyleyen Soylu sözlerine şöyle devam etti:

Kusura bakmayın, ben bir şey görüyorum, beni kim kınarsa kınasın Gezi olaylarında otel tahsis edenler bugün uçaklarını tahsis ediyorlar. Gezi olaylarında Deutsche Welle'yi tahsis edenler Alman televizyonunu, bugün televizyonlarını tahsis ediyorlar. Gezi olaylarında BBC Türkçeyi İngiliz televizyonunu tahsis edenler bugün televizyonlarını tahsis ediyorlar. Gezi olaylarında Kandili harekete geçirenler bugün Kandili hareket geçiriyorlar. Gezi olaylarında FETÖ'yü tahsis edenler, bugün de FETÖ'yü tahsis ediyorlar. Ben ahmak değilim, her şeyi görüyorum. Bunu da dilim döndüğünce vatandaşıma bir şekilde anlatmaya çalıştım. Bu kadar açık, bu kadar net. Onun üzerinden bütün bunların kararını İstanbul verecektir."

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU