The Queen's Gambit'in yıldızı Anya Taylor-Joy: Hayattaki bir numaralı hedefim elf gibi görünmek

Ünlü oyuncu Noel'de ailesinden ayrı kaldığını söyledi

Yüzüklerin Efendisi'nin ilk filmi Yüzük Kardeşliği 4 dalda Oscar kazanmıştı (Netflix)

Ünlü oyuncu Anya Taylor-Joy, Noel Günü'nde Yüzüklerin Efendisi (The Lord Of The Rings) üçlemesini bir oturuşta izlediğini ve hayattaki bir numaralı hedefinin elf gibi görünmek olduğunu söyledi.

24 yaşındaki Taylor-Joy, oyuncu ve TV sunucusu Stephen Colbert'in şovunda yaptığı açıklamada, Noel'de Arjantin'deki ailesinden uzak kaldığını ve bu yüzden pozitif bir hava yaratmak istediğini ifade etti. Kendisine “Gerçekten zevk aldığın gelenek nedir?” diye sorduğunu belirtirken sözlerine şöyle devam etti: 

Cevap tabii ki Yüzüklerin Efendisi. Yani tabii ki.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NME'nin haberine göre, kendisi de büyük Yüzüklerin Efendisi hayranı olan Colbert, Taylor-Joy'a üçlemenin genişletilmiş versiyonunu mu yoksa kısa versiyonunu mu seçtiğini sordu.

Taylor-Joy, ilk film Yüzük Kardeşliği'nin kısasını tercih ettiğini, İki Kule'de genişletilmiş versiyona geçtiğini çünkü bu filmi çok sevdiğini belirtti. Filmleri beraber izlemeye başladığı arkadaşı uyuya kalınca Kralın Dönüşü'nünde kısa versiyona geçmek zorunda kaldığını söyledi.

Colbert, Taylor-Joy'u, görünüşü sebebiyle filmlerdeki Galadriel'a (Cate Blanchett) benzetirken yıldız oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Dürüst olmak gerekirse hayatım boyunca elf gibi görünmeye çalıştım. Bu hayattaki bir numaralı hedefim.

Taylor-Joy, dijital yayın platformu Netflix dizisi The Queen's Gambit'le adını bütün dünyaya duyurmuştu. Dizi, bir ayda 62 milyondan fazla izlenerek platform rekorunu kırmıştı. Ekimdeyse yıldız oyuncunun, Mad Max'in ikinci filminde Furiosa karakterini Charlize Theron'dan devralacağı açıklanmıştı.

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU