SP lideri Karamollaoğlu: Seçim kararımızı geniş bir istişareden sonra açıklayacağız

Temel Karamollaoğlu 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri için nihai kararlarını vermediklerini söyledi

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul seçimlerine ilişkin henüz bir karar almadıklarını ifade etti. 

Haftalık basın toplantısında konuşan Karamollaoğlu “İstanbul seçimine ilişkin kararımızı geniş bir istişareden sonra açıklayacağız. Normal olarak seçimler şu anda mevcut haliyle devam edecek. Kesin kararımızı Yüksek İstişare Kurulu ve Genel İdare Kurulu toplantılarımızdan sonra açıklayacağız” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Saadet Partisi'nin 31 Mart'ta İstanbul adayı olan Necdet Gökçınar, dün gece sosyal medyadan paylaştığı mesajda parti olarak seçime kendi adaylarıyla girme yönünde görüş oluştuğunu söylemişti. 

SP lideri Temel Karamollaoğlu Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine iptal etmesini de değerlendirdi.

 Karamollaoğlu “YSK kararı, hukuk kurallarının yanlış yorumlanması değil, tam manasıyla hukukun katledilmesidir. YSK’nın alnına sürülmüş kara bir leke olarak tarihe geçecektir. Bugün kendilerini iktidara yamamış olanlar bilsinler ki onlar da bu iktidarla birlikte tarihin kara sayfalarına yazılacaklar” diye konuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU