Jennifer Lopez henüz 23 yaşındayken eski sevgilisi tarafından botoksa teşvik edilmiş

"Botoksa 23 yaşımda başlasam bana ne olurdu, şimdi nasıl görünürdüm cidden merak ediyorum"

Şarkıcı ve oyuncu hayatında hiç botoks yaptırmadığını söyledi (AFP)

Jennifer Lopez, eski bir erkek arkadaşının kendisini henüz 23 yaşındayken botoks enjeksiyonu yaptırmaya teşvik ettiğini anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

51 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, daha önce herhangi bir kozmetik işlem yaptırmadığını söyledi. Eski erkek arkadaşının tavsiyesini dinlese bugün "bambaşka bir yüze" sahip olabileceğini ekledi.

Botoks, yüz kaslarının hareketini engelleyen ve çizgilerle kırışıkları geçici şekilde pürüzsüzleştiren kozmetik bir enjeksiyon.

Elle US'e konuşan Lopez, "20'lerimdeydim ve bu adamla çıkıyordum" dedi.

Onun gittiği bir dermatolog vardı, benimkiyse farklıydı. Dermatoloğum bana çok iyi bir temizleyici ve bir miktar güneş kremi verip, 'Bunu şu andan itibaren yaparsan, cildin sağlıklı, şimdi gençsin, harika olacak... Bütün olay güneş kreminde' demişti.

"Bugün dahi" hiç botoks yaptırmadığını da ekleyen Lopez, o zamanki erkek arkadaşıyla daha sonra gittiği başka bir doktoru anlattı.

Doktor, 'Şurada küçük bir çizgin olduğunu biliyor muydun? Botoksa başlamalıyız' dedi.

Genç yaşını gerekçe gösteren New York doğumlu oyuncu isteksizmiş.

Yani 23 yaşında olmalıydım, değil mi? 'Ben pas geçeceğim' dedim. Zaten iğnelerden de hoşlanmıyordum ama bu erkek arkadaş, 'Evet, buna başlamalısın. Ben yapıyorum' deyiverdi. 

Ben de 'Hayır, teşekkürler' dedim. Botoksa 23 yaşımda başlasaydım bana neler olurdu, şu an nasıl görünürdüm cidden merak ediyorum. Bugün yüzüm, tamamen farklı bir yüz olurdu.

Lopez, hava nasıl olursa olsun ilk dermatoloğunun her gün güneş kremi sürme tavsiyesine uyduğunu ekledi.

Salgının başından beri kozmetik işlemlere olan küresel talep arttı.

Bu dönemde Galler'de, boyun ve yüze yönelik işlemler hakkında araştırmalar yüzde 57 yükseldi. Bu, "Zoom patlaması" diye adlandırılan, iş veya sosyalleşme için yapılan görüntülü aramalardaki artışın sonucu.

Cardiff'teki Skin and Face Clinics'te çalışan Annie Cartwright, BBC'ye yaptığı açıklamada, tedaviler için yapılan çağrılardaki artışın kendisini şaşırttığını söyledi.

Sanırım, küresel salgının ortasında, insanların aklında başka sağlık sorunları olur diye düşündüm. Ama aslında aldığımız talep sayısına gerçekten şaşırdık.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU