House of the Dragon'ın çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu

House of the Dragon'ın çekimleri 2021’de başlayacak

Game of Thrones evrenine dair bu yıl çıkan Fire Cannot Kill a Dragon (Ateş Ejderhayı Öldüremez) kitabı dizinin çekimlerinde yaşananları anlatıyor (HBO)

George R. R. Martin’in yarattığı ve tüm dünyada pek çok izleyiciyi ekranlara kilitleyen Game of Thrones dizisinin öncesini konu alacak House of The Dragon’ın çekimlerinin 2021’de başlayacağı açıklandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

HBO’da yayımlanan Game of Thrones, televizyon tarihinde benzerine ender rastlanan bir başarı elde etmiş ve yayımlandığı 8 sezon boyunca hayranların dilinden düşmemişti. 

Her ne kadar dizi pek çok ödül alsa da final sezonu aceleye getirildiği gerekçesiyle hayranların tepkisini çekmişti. Yapımın pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğratan finali, dizinin yaratıcıları David Benioff ve D.B Weiss’ın eleştiri oklarını kendilerine çekmelerine neden olmuştu. 

Orijinal dizi Mayıs 2019’da sona erse de fantastik evrende geçecek yeni maceralar yakında hayranların karşısına gelecek. 

Screen Rant'in haberine göre House of the Dragon isminin çağrıştırdığı biçimde dizi Targaryen Hanedanı’nı konu alacak. HBO Başkanı Casey Bloys dizinin 2022’de yayımlanacağı söylemesinden kısa bir süre sonra dizinin önemli karakterlerinden biri olacak Viserys Targaryen karakterini Paddy Considine’in canlandıracağı açıklanmıştı. 

Game of Thrones dizisinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamayla çalışmaların yakında başlayacağı da doğrulanmış oldu. 

 

 

Westeros'ta Game of Thrones'daki maceralardan çok önce yaşanacak taht kavgaları ve muhtemel iç savaşlar ekrana gelecek. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU