Netflix kullanıcıları Adam Sandler filmlerine 2 milyardan fazla saat ayırmış

Adam Sandler filmleri, dijital yayın platformunda en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor

Sandler 1998’den bu yana gişede 100 milyon dolardan fazla kazanan 21 filmde yer aldı (Netflix)

Netflix kullanıcıları, dijital yayın platfomunda Adam Sandler filmlerine iki milyar saat ayırmış.

İlk olarak 2015’te imzalanan anlaşma, Sandler’ın Netflix için özel yapımlar hazırlamaya devam edeceği duyurusuyla Ocak’ta yenilenmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Ridiculous 6, Murder Mystery ve Hubie Halloween gibi filmlerin izlenme sayıları göz önüne alındığında yayın platformunun Sandler’la çalışmaya devam etmek istemesi pek de sürpriz sayılmaz. 

Öte yandan yeni verilerle Sandler’ın yapımlarının esasen ne kadar popüler olduğu daha net görülüyor. 

Screen Rant'in haberine göre Sandler’ın 2015’te yayımlanan ilk orijinal Netflix filmi The Ridiculous 6’ten bu yana kullanıcılar aktörün filmlerini izlemek için iki milyar saat ayırmış. Bu veri Hubie Halloween’in 2020’de ABD’de en çok izlenen film olmasının ardından geldi. 

 

 

Her ne kadar pek çok kişi açısından Sandler filmlerine harcanan zaman şaşırtıcı görünse de oyuncunun beyaz perdedeki uzun ve başarılı kariyeri düşünüldüğünde anlaşılır hale geliyor. Bahsi geçen filmler eleştirmenler iyi notlar alamasa da gişede epey başarı gösteriyor. 

Netflix, The Old Guard ve Stranger Things gibi fantastik yapımlar sayesinde epey abone kazanmış olsa da Sandler’ın komedi filmlerinin de bunda epey payı olduğu anlaşılıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU