Afrin’de 1 asker şehit oldu

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Altun, Nusaybin'de toprağa verilecek

Fotoğraf: AA

Afrin'de görev yapan Türk askerlerine yönelik saldırıda bir uzman çavuş şehit oldu 

Hatay Valiliği, TSK’nın üslendiği Afrin’e bağlı Gazaviye Üs Bölgesine YPG/PKK’lılar tarafından tarafından dün gece düzenlenen saldırada Uzman Çavuş Mehmet Altun'un şehit olduğunu açıkladı. 

Açıklamada, Mardin’in Nusaybin ilçesine kayıtlı olduğunu bildirilen şehit Uzman Çavuş Mehmet Altun'un naaşının Hatay’da yapılacak askeri törenin ardından memleketine gönderileceği belirtildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

 

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada "Zeytin Dalı bölgesinde PKK/YPG terör örgütü tarafından yapılan sızma girişimi sonrasında çıkan çatışmada, 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Teröristlerin muhtemel saldırı ve kaçış istikametleri ateş destek vasıtalarıyla derhal ateş altına alınarak, 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgeye sevk edilen İHA/SİHA ve destek unsurlarıyla operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri yer aldı.

 

 

Independent Türkçe, İHA, AA

DAHA FAZLA HABER OKU