Marvel, Thanos'un Eternals'la bağlantısını doğruladı

Marvel Sinematik Evreni'nde Thanos'un tekrar görünüp görünmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor

Eternals, Thanos'un gücüne dair algıyı büyük oranda değiştirecek (Marvel)

Mad Titan, Avengers: Endgame'in destansı final savaşında Dünya'nın En Güçlü Kahramanlarının birleşik güçleri tarafından mağlup edilmiş olabilir ama evrendeki tüm yaşamın yarısını geride kötü bir şöhret bırakmadan yok edemezsiniz. Thanos, filmin açılışında Thor'un başını kesmesinden sonra toz haline gelerek ikinci kez ölmüş olabilir ama gölgesi Marvel Sinematik Evreni üzerinde dolanmaya devam edecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mevcut aşamada Josh Brolin'in soykırım tutkusu olan iri cüsseli uzaylıdan ziyade Deadpool 2'nin Cable'ı olarak geri dönmesi daha muhtemel görünse de, Thanos'un dönüşüne dair söylentiler son bir buçuk yıldır ara sıra artmaya devam ediyor. Thanos'un bir kez daha ortaya çıkmasına dair planlar gerçekten varsa, filme ismini veren ekiple olan bağları düşünüldüğünde, en bariz hedef gelecek Eternals filmi olacaktır.

We Got This Covered'ın haberine göre filmde rol alıp almayacağı henüz bilinmese de, yeni bir viral pazarlama kurgusunda Thanos'un iki Eternal'in oğlu olduğu çizgi roman kökenini koruyacağı bir kez daha teyit edildi. Thanos böylelikle, tuhaf biçimde, Marvel Sinematik Evreni devamlılığı çerçevesinde Angelina Jolie'nin kuzeni oluyor. The Avengers S.T.A.T.I.O.N., Sonsuzluk Destanı’nın bölüm sonu canavarının nihai kaderine dair bazı arka plan bilgileri paylaştı.

 

a1.jpg
(We Got This Covered)

 

İdeal bir dünyada Eternals'i şimdiye kadar izlemiş olacaktık ancak koronavirüs pandemisi 4. Evre takviminin baştan sonra değiştirilmesine sebep oldu. Kozmik gişe filmi gelecek yıl Kasım’a kadar beyaz perdeye gelmeyecek. Yönetmen Chloé Zhao filmi ölçek bakımından Endgame'e benzetirken, son filmi 'Nomadland'in 2020'nin en iyi ve en güçlü filmlerinden biri olarak evrensel beğeni toplaması sonrasında Eternals filmi gerçekten özel olabilir.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

DAHA FAZLA HABER OKU