Drake, "Drake gibi kokan" mum çıkardı

Ünlü rapçi Haziran'dan bu yana mumlarından arkadaşlarına hediye etmişti

DJ Khaled ve Drake'in çıkardığı "Popstar" şarkısının klibinde Justin Bieber oynamış ve klip sosyal medyada epey yankı uyandırmıştı (AFP)

Kanadalı ünlü şarkıcı Drake kokulu mum sektörüne girdi. Her ne kadar Drake’in listesindeki mumların her biri ilgi çekici gibi görünse de bir tanesi diğerlerinden daha fazla dalga yaratacakmış görünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rapçinin "Better World Fragrance House" isimli serisinde 5 farklı koku yer alıyor. Bunlardan bir tanesi "güzel benliğinizin bir yorumu kadar içe dönük ancak başkalarının cesur ve parlak halinizi görmesini istediğiniz kadar dışa dönük" olan "pürüssüz bir misk kokusu" diye tanımlanıyor. 

Complex'in haberine göre bahsi geçen kokunun esasen misk, kehribar, kaşmir, süet ve kadife notaları içerdiği ve "aslında Drake gibi koktuğu" belirtiliyor. 

Drake kısa süre önce eski ABD Başkanı Barack Obama'nın eğer bir gün biyografisi çekilirse ünlü rapçinin kendisini canlandırmasına izin vermesiyle gündeme gelmişti. 

 

 

Drake’in mumları NBA’in Toronto Raptors takımındaki Norm Powell, Fred Van Fleet ve Kyle Lowry gibi arkadaşlarına hediye etmesiyle mumlar Haziran’dan bu yana sosyal medyada çeşitli biçimlerde görülüyor. 

 

 

Drake’in hediye ettiği isimler arasında Golden State Warriors’ın yıldızı Stephen Curry ve eşi Ayesha Curry de yer alıyor. 

 

Independent Türkçe, Complex

DAHA FAZLA HABER OKU