Yeni Şafak yazarı: Sanki devlet, hükümet ve koca sağlık camiasının derdi vatandaşını aldatmak

"Bu devlet neden halkının iyiliği olmayacak bir aşıyı uygulasın?"

Fotoğraf: AA

Yeni Şafak yazarı Ergün Yıldırım, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı toplumda büyük bir şüphe olduğuna dikkati çekerken “Sanki devlet, hükümet ve koca sağlık camiasının derdi vatandaşını aldatmakmış gibi” dedi.

Yıldırım, bugünkü köşe yazısında “Aşılar üzerine bile Türkiye’de olağanüstü bir şüphe ve tartışma var. Resmine septik bir toplum olmuşuz” dedi ve şunları yazdı:

Nisanda virüse inanmayanların oranı %25 iken şimdi %54’lere yükselmiş. Nasıl bir akıl kaybı bu? Her gün ülkemizde yüzlerce insan ölüyor ve insanların yarsından fazlası virüse inanmıyor. Aşıyı kullanmayacağını söylüyor. Kapitalizmden, kötü niyetli adamlardan, Bill Gates’in Yahudilik ve fırsatçılığından bahsediliyor. İnsanın genleriyle oynanacağından… Ne kadar çok haber kirliliği ve kara propaganda var. Rasyonel eleştiri salaş septisizme yerini bırakınca nasıl bir varlığa dönüşüyoruz? Sanki devlet, hükümet ve koca sağlık camiasının derdi vatandaşını aldatmakmış gibi! Bu devlet neden halkının iyiliği olmayacak bir aşıyı uygulasın? Aşı üzerine yetkin olan ve dünyada da epey iyi olan o kadar tıp uzmanımız var iken onlara güvenmemek nedir? İnançsızlık, kara propaganda ve septisizmin iç içe geçtiği kaotik bir bilinç durumu.

 

Akit, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU