Endgame oyuncusu, Tony Stark'ın ölüm sahnesinin çekildiği sırada aldığı hüzünlü notu anlattı

F.R.I.D.A.Y’i seslendiren Kerry Condon, Tony Stark’ın ölüm sahnesi üzerine çalışırken aldığı hüzünlü notu açıkladı

Tony Stark'ın Sonsuzluk Eldiveni'ni kullanarak Thanos'u öldürdüğü sahne sinema tarihinin en ikonik sahneleri arasında yer alıyor (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni’nde, Iron Man’in yarattığı F.R.I.D.A.Y isimli kurgusal yapay zekayı seslendiren Kerry Condon, Avengers: Endgame’de Tony Stark’ın öldüğü sahne üzerine çalışırken aldığı hüzünlü nota dair konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avengers: Endgame bir yıldan fazla bir süre önce vizyona girmiş olsa da Marvel hayranları açısından ilgi odağı olmaya devam ediyor. Tony, F.R.I.D.A.Y’i J.A.R.V.I.S’i Vision’ın oluşturulmasına yardım etmesinde kullandıktan sonra onun yerine kullanmaya başladı. 

F.R.I.D.A.Y, Iron Man’le birlikte Yenilmezler: Ultron Çağı (Avengers: Age of Ultron), Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) gibi bir dizi filmde görülmüştü. 

Verdiği yeni röportajda Condon, Marvel Sinematik Evreni’nde seslendirdiği F.R.I.D.A.Y’e dair konuştu. Condon, güvenlik gerekçeleri nedeniyle ya da sahnelerin tamamlanmaması nedeniyle seslendirmeleri çoğunlukla boş ekranlarda yaptığını belirtti. 

 

 

Screen Rant'in haberine göre Condon, Tony’nin öldüğü sahneye dair şunları söyledi:

Fakat sonuncusunda, öldüğü zaman aman Tanrım dedim… O anda, 'Ama umut var değil mi? Tamamen ölmeyecek' dedim ve bana baktıklarında 'Aman Tanrım' dedim. Trenimin durduğunu biliyordum! Ve sonra bana, 'Söylediğin en hüznlü şeymiş gibi söyle' dediler. Ben de, 'Peki bu lanet olasıca o kadar da zor olmayacak! Her şey bitti!' dedim.

Condon’un yorumları Tony Stark’ın ölümünün hem hayranlar hem de oyuncular açısından ne kadar beklenmedik olduğunun altını çiziyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU