Yeni Thor filminin yönetmeni paylaşımıyla Heimdall tartışmalarını alevlendirdi

Thor: Love & Thunder filminin Avengers benzeri bir yapısının olabileceği belirtiliyor

Kovid-19'a yakalanan oyuncu daha önce hastalığın üzerinde travmatik bir etkisinin olduğunu söylemişti (Marvel)

Yönetmen Taika Waititi ve ünlü oyuncu Idris Elba’nın birlikte vakit geçirdiğini gösteren görüntüler Heimdall’ın Thor: Love & Thunder filminde yer alacağına dair tartışmaları alevlendirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Taika Waititi’nin son yaptığı sosyal medya paylaşımı Elba’nın Marvel Sinematik Evreni’ndeki karakterinin yeni Thor filminde dönebileceğine işaret ediyor. 

Kenneth Branagh’ın 2011 yapımı Thor filminde tanıtılan Elba, Heimdall’ı Avengers: Sonsuzluk Savaşı’nın (Avengers: Infinity War) başlangıcındaki ölümüne kadar rolünü birkaç kez tekrarlamıştı. 

Ancak Elba’nın Marvel Sinematik Evreni’ndeki görevi henüz bitmemiş olabilir. Waititi’nin son sosyal medya gönderisi, Heimdall’ın yeni Thor filminde yer alacağının işareti olabilir. 

Screen Rant'in haberine göre Waititi’nin Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, ikilinin Yeni Zelanda All Blacks rugby takımını ziyaret ettiği görülüyor. 

 

 

Waititi ve Elba’nın Marvel dışında da farklı projelerde birlikte çalıştıklarını belirtmekte fayda var. İkili James Gunn’ın The Suicide Squad filminde birlikte rol almıştı. Idris Elba, Bloodsport karakterini canlandırmaya hazırlanırken Waititi’nin rolü gizli tutuluyor. 

Yeni Thor filmine dair yayımlanan haberler filmin Avengers benzeri bir karaktere sahip olacağını söylüyor. Bu da Chris Hmesworth, Tessa Thompson ve Natalie Portman gibi doğrulanan oyuncuların yanı sıra başka yıldızların da yer alacağı anlamına geliyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU