Nagehan Alçı - Rasim Ozan Kütahyalı çiftinin 'bahçe katı dairesi' görüntülendi

Kütahyalı bir YouTube programına konuk oldu. Programı sunan Metan eve girdiğinde, “Burası maşallah müze gibi ya” ifadesini kullanıyor

Ekran alıntısı: YouTube

Nagehan Alçı – Rasim Ozan Kütahyalı çiftinin evi, YouTube’daki bir programında görüntülendi.

Adem Metan’ın programına konuk olan Rasim Ozan Kütahyalı, son dönemde tartışma konusu olan Netflix dizisi Bir Başkadır ve gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu.

YouTube’daki video, Metan’ın “Abi geldik, seninki... Bu en uçta yalnız bir bina var orada, büyük” ifadeleriyle başlıyor.

Evin içine giren Metan, “Vay” diyor ve arkadan Kütahyalı’nın sesi geliyor.

Ekran Resmi 2020-11-20 00.49.30.png
Ekran alıntısı: YouTube


Kütahyalı, “Adem geldiniz mi?” diye soruyor Metan ise, “Geldik, iniyoruz ama burası maşallah müze gibi ya” karşılığını veriyor.

Evin içindeki birçok filmin afişi, bazı tablolar ve Nâzım Hikmet portresi dikkati çekiyor.

Evin tasarımın kendisine ait olduğunu söyleyen Kütahyalı, duvarlarda Alçı ile birlikte sevdiği filmler ve albümlerin görsellerinin yer aldığını belirtiyor.

Metan’ın “Buranın mazisi kaç yılına kadar giriyor?” sorusuna ise Kütahyalı şu yanıtı veriyor:

Biz buraya 2014’te geldik ama benim eski evden gelenler var, Nagehan’ın da aynı şekilde. İkimizin ortak birikimiyle… Ben esas sinemacıydım…

Video, evin içinde yer alan bazı tabloların görüntüleriyle devam ediyor.

Alçı’nın 2018’deki yazısı: Olmayan yalı ve bitmeyen yalanlar

Alçı 2018’de kaleme aldığı “Olmayan yalı ve bitmeyen yalanlar” başlıklı yazısında “Şu bizim ‘olmayan yalı’ meselesini bir daha yazmak şart oldu” ifadelerini kullanmış ve şunları ifade etmişti:

Neresinden düzelteceğimi bilemiyorum ama en başından başlayayım; ortada yalı, malı yok. Bizim bir yalımız yok! Evimiz bir yokuşta. Bir sitede, üç katlı bir binanın bahçe katı dairesi. Söylenen bütün laflar yalan!

Bank Asya'dan çekilen krediyle alınan evle ilgili bir dönem tartışma yaşanmıştı. 

Alçı daha önce başka bankalardan da krediler çekip ödediklerini belirterek, "Bu kredi borcumuzu da şimdi TMSF’ye her ay kuruşu kuruşuna ödüyoruz" demişti. 

Evin değerine ilişkin Alçı, "Uydurulduğu gibi 7 milyon dolar gibi bir rakam da yok. Aldığımız kredi bu paranın yedide biri değerinde bile değil" ifadelerini kullanmıştı.

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU