Heteroseksüel karakterler canlandırmayacağını söyleyen Wentworth Miller, Law & Order'la geri dönecek

Kısa süre önce Prison Break'e dair yaptığı açıklamayla gündeme gelen ünlü oyuncu ekranlara geri dönecek

Prison Break dizisinde yer alan bir diğer oyuncu Dominic Purcell, dizinin döneceğini Instagram'dan duyursa da Miller açıklamasıyla onu yalanlamıştı (AP)

Prison Break dizisinde canlandırdığı Michael Scofield karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Wentworth Miller, Law & Order: Special Victims Unit dizisinin 22. sezonunda ADA Isaiah Holmes rolüyle geri dönecek. 

Miller daha önce 2009’da ve 2019’da konuk oyuncu olarak katılmıştı. Screen Rant’in aktardığına göre Miller, Holmes rolünü yeniden canlandıracak. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Holmes’ün sınıf arkadaşlarından biri soruşturma altına alındığında ADA Dominick Carisi Jr. (Peter Scanavino) Holmes’den yardım ister. İki karakter Miller’ın 21. sezondaki rolünde etkileşim kurarak ortak bir geçmiş oluşturmuştu.

Öte yandan Miller’ın yer alacağı bahsi geçen bölümün kesin bir yayımlanma tarihi olmasa da 2021’de ekrana gelmesi bekleniyor. 

Ünlü aktör daha önce Prison Break’in 6. sezon söylentilerine dair yaptığı açıklamada artık heteroseksüel karakterler canlandırmak istemediğini ve bu yüzden diziye dönmeyeceğini söylemişti. 

Isaiah Holmes karakterinin gey olması oyuncunun açıklamasında kararlı olduğuna işaret ediyor.

Miller şu ifadeleri kullanmıştı:

Prison Break’ten resmen ayrılıyorum. (Sorunun merkezinde yer almasına rağmen) sosyal medya tartışmalarından ötürü değil. Sadece heteroseksüel karakterler canlandırmak istemiyorum. Onların hikayeleri anlatıldı. Bu yüzden artık Michael yok. Dizinin yeni sezonlarını bekleyen bir hayranıysanız bunun hayal kırıklığı yarattığını anlıyorum. Üzgünüm.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU