Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk koronavirüse yakalandı

Bakan Selçuk tedavisinin evde devam ettiğini duyurdu

Fotoğraf: AA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk koronovirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Selçuk, genel durumunun iyi olduğunu tedavisinin evde devam ettiğini duyurdu.

Selçuk paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Çok şükür, genel durumum iyi. Tedavime evde devam ediyoruz. Dualarınızı bekler; tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar dilerim.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Soylu da yakalanmıştı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da koronavirüse yakalanmıştı. Tedavisinin ardından açıklama yapan Soylu "Evin içine dikkat edersek birçok meseleyi çözebilme kabiliyetine sahip oluruz. Nefes almaya şükrettiğiniz bir hale geliyorsunuz. Ben 24 saatin 18 saati çalışan bir insanım. 'En çok bana dokunmaz' diye düşünüyordum ama bu işe öyle delikanlılık falan dayanmıyor, onu söyleyeyim. Kimse kendine çok fazla güvenmesin" diye konuşmuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da koronavirüse yakalanmıştı. Her iki isim de tedavilerini tamamlayarak iyileşmişti.

CHP'li başkanların testi de pozitif çıkmıştı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu ile Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar'ın kovid 19 testleri pozitif çıkmıştı. İmamoğlu iyileşerek görevinin başıan dönerken Karalar eçtiğimiz günlerde hastanedeki tedavi sürecini tamamlayarak eve geçtiğini duyurdu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek koronavirüse yakaldıktan sonra ise 65 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 9 Kasım tarihinde yoğun bakımdan çıkartılıp servise alınmıştı.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU